KombiFit

Logo KombiFitKombiFit bestaat uit diverse sportactiviteiten, waarbij het uitgangspunt “samen gezellig sporten bij OJC ’98” centraal staat. De sportactiviteiten die aan bod komen tijdens KombiFit zijn naast korfbal: speedminton, fithockey, koersbal, disc golf en softbal. Daarnaast worden er ook andere sporten beoefend. KombiFit wordt éénmaal per week aangeboden en duurt ongeveer 1 uur. KombiFit is een ideale combinatie tussen samen sporten, gezelligheid en ontspanning en dus uitermate geschikt voor oud-korfballers, ouders van jeugdleden en recreanten (vanaf 40 jaar).

KombiFit is een project georganiseerd door OJC ’98 om een grote groep betrokken leden en ouders van jeugdleden een mogelijkheid te bieden op een gezellige manier de gelegenheid te bieden te sporten bij OJC ’98. Daarnaast is KombiFit een middel om nieuwe leden te werven voor de vereniging. OJC ’98 wordt hierbij ondersteund door het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV).

KombiFit wordt uitgeoefend door de ‘plezanten’ en tijdens het veldseizoen aangeboden op woensdagavond van 20.30 uur tot 21.30 uur op sportpark De Rauwbraken en tijdens het zaalseizoen op dinsdagavond van 21.00 uur tot 22.00 uur in sporthal De Wetering.

Reacties gesloten.