Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over wedstrijden, trainingen, afmelden, kleding en alle andere informatie die voor u of uw kind van belang is.

Trainen & wedstrijden

  • Het korfbalseizoen loopt van begin september tot en met eind mei/begin juni. De eerste helft van de veldcompetitie loopt van begin september tot en met eind oktober. Daarna wordt er van begin november tot half maart in de zaal gespeeld. Halverwege maart start de tweede helft van de veldcompetitie. Tijdens het veldseizoen wordt er getraind en gespeeld op ons grasveld op sportpark De Rauwbraken. De wedstrijden en trainingen tijdens het zaalseizoen vinden plaats in sporthal ’t Ruiven.
  • Elk jeugdteam wordt begeleid door een volwassen trainer/coach.
  • De trainingsavonden zijn tijdens de veldcompetitie op dinsdag en vrijdag. De trainingsavonden zijn in de zaal op woensdag en vrijdag.
  • De wedstrijden vinden plaats op zaterdag. De midweekteams spelen op dinsdagavond.
  • Zowel in ons clubhuis als in de genoemde sporthallen is er een mogelijkheid om om te kleden en te douchen na trainingen en wedstrijden. Er zijn aparte kleedkamers/douches voor mannen en vrouwen.
  • Verzamelen en vertrek voor uitwedstrijden geschiedt tijdens het veldseizoen vanaf de parkeerplaats bij sportpark de Rauwbraken. Tijdens het zaalseizoen is het verzamelen en het vertrek bij sporthal ’t Ruiven.
  • Voor de jeugdteams wordt er aan het begin van iedere periode een rijschema opgesteld voor het vervoer naar de uitwedstrijden. Wanneer het voor u helemaal niet mogelijk is te rijden voor het team van uw kind, dient u dit aan te geven bij de coach. Als u niet kunt rijden op de voor u ingedeelde datum is het natuurlijk mogelijk om onderling met andere ouders te ruilen. Bij de seniorenteams wordt het vervoer naar de uitwedstrijden in onderling overleg met de spelers uit het team geregeld. De reiskosten voor het vervoer kunnen worden gedeclareerd door middel van de daarvoor bestemde formulieren. Het is ook mogelijk de reiskosten te doneren aan de vereniging. Deze donatie zal ten goede komen aan de jeugd.
  • Wanneer het niet mogelijk is om deel te nemen aan een training, dan dient dit te worden aagegeven bij de trainer van het team. Wanneer er niet deelgenomen kan worden aan een wedstrijd dan dient dit in het geval van jeugdleden te worden gemeld bij de jeugdwedstrijdsecretaris en de coach van het team.

Kleding

shirtsAlle wedstrijdspelende leden worden door OJC ’98 voorzien van een shirt. Dit shirt blijft in bezit van OJC ’98. Een bijdrage voor de shirts is opgenomen in de contributie. Alle teams spelen een wit broekje of rokje dat zelf gekocht dient te worden. Een spelend lid van OJC ’98 dient in bezit te zijn van een witte broek of rok, voetbalschoenen voor de veldcompetitie en zaalschoenen voor de zaalcompetitie (eventueel kunstgrasschoenen voor uitwedstrijden die plaatsvinden op kunstgras). Er is een mogelijkheid om een wit broekje/rokje met logo aan te schaffen bij de Korfbalshop. Ook andere verenigingsartikelen zoals trainingspakken en sporttassen zijn via de verenigingsshop te bestellen.

Informatievoorziening

U wordt op de hoogte gesteld van trainingstijden, wedstrijdtijden en activiteiten via de tweewekelijkse clubinfo, welke per mail en via de website wordt verspreid. Daarnaast wordt u via de website van OJC ’98 op de hoogte gehouden van alle relevante zaken die spelen rondom OJC ’98 en kunt u korfbalvereniging OJC ’98 volgen op Facebook.

OJC ’98 wenst u en/of uw kind veel korfbalplezier!

Contact

Voor (algemene) vragen kunt u een e-mail sturen naar: ojc98@ojc98.nl.

Postadres (secretariaat)
Korfbalvereniging OJC’98
Spoorlaan 124
5061 HD Oisterwijk
06-23914879

Clubhuis
Sportpark de Rauwbraken
Rauwbrakenweg 38
5056 EJ Berkel-Enschot
013-5332914

Sporthal
Sporthal ’t Ruiven
Vlierakkerweg 4
5056 NA Berkel-Enschot
013-5333435

Reacties gesloten.