Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over wedstrijden, trainingen, afmelden, (wedstrijd)kleding en alle andere informatie die voor leden van belang is.

Trainen & wedstrijden

  • Het korfbalseizoen loopt van begin september tot en met eind mei/begin juni. De eerste helft van de veldcompetitie loopt van begin september tot en met eind oktober. Daarna wordt er van begin november tot half maart in de zaal gespeeld. Halverwege maart start de tweede helft van de veldcompetitie.
  • Tijdens het veldseizoen wordt er getraind en gespeeld op onze kunstgrasvelden op sportpark De Rauwbraken. De wedstrijden en trainingen tijdens het zaalseizoen vinden plaats in sporthal ’t Ruiven.
  • Zowel in ons clubhuis als in de sporthallen is er een mogelijkheid om om te kleden en te douchen na trainingen en wedstrijden. Er zijn aparte kleedkamers/douches voor mannen en vrouwen.
  • De trainingsavonden zijn tijdens de veldcompetitie op dinsdag en vrijdag. De trainingsavonden zijn in de zaal in principe op woensdag en vrijdag (m.u.v. de selectie).
  • De wedstrijden vinden plaats op zaterdag. De midweek speelt op dinsdag- of woensdagavond.
  • Elk jeugdteam wordt begeleid door een volwassen trainer/coach.
  • Verzamelen en vertrek voor uitwedstrijden geschiedt tijdens het veldseizoen vanaf de parkeerplaats bij sportpark De Rauwbraken. Tijdens het zaalseizoen is het verzamelen en het vertrek bij sporthal ’t Ruiven. Een team kan in onderling overleg besluiten op een andere locatie te verzamelen (bijvoorbeeld de parkeerplaats bij De Druiventros).
  • Voor alle teams wordt aan het begin van iedere competitieperiode een rijschema opgesteld voor het vervoer naar de uitwedstrijden. Wanneer het voor u helemaal niet mogelijk is te rijden voor het team van uw kind, dient u dit aan te geven bij de coach. Als u niet kunt rijden op de voor u ingedeelde datum is het natuurlijk mogelijk om onderling met andere ouders te ruilen.
  • De reiskosten voor het vervoer kunnen worden gedeclareerd door middel van het daarvoor bestemde formulier op de website. Het is ook mogelijk de reiskosten te doneren aan de vereniging. Deze donatie zal ten goede komen aan de jeugd.
  • Wanneer het niet mogelijk is om deel te nemen aan een training, dan dient dit te worden aagegeven bij de trainer van het team. Wanneer er niet deelgenomen kan worden aan een wedstrijd dan dient dit zo spoedig mogelijk te worden gemeld bij de coach van het team. Kijk hier voor meer informatie over het afmelden voor wedstrijden.

Kleding

shirtsHet wedstrijdtenue van OJC ’98 bestaat uit een wit/oranje/rood-gekleurd shirt, een witte broek/rok en witte sportsokken.

Alle wedstrijdspelende leden worden door OJC ’98 voorzien van een shirt. Dit shirt blijft in bezit van OJC ’98. Een bijdrage voor de shirts is opgenomen in de contributie.

Leden van OJC ’98 die deelnemen aan de competitie dienen in bezit te zijn van een witte broek/rok, kunstgrasschoenen voor de veldcompetitie en zaalschoenen voor de zaalcompetitie. Er is een mogelijkheid om een wit broekje/rokje met verenigingslogo aan te schaffen bij de Korfbalshop. Ook andere verenigingsartikelen zoals trainingspakken en sporttassen zijn via de verenigingsshop te bestellen.

Informatievoorziening

Leden worden op de hoogte gesteld van trainingstijden, wedstrijdtijden en activiteiten via de tweewekelijkse clubinfo, welke per mail wordt verspreid. Daarnaast worden zij via de website van OJC ’98 op de hoogte gehouden van alle relevante zaken die spelen rondom OJC ’98 en kunnen zij korfbalvereniging OJC ’98 volgen op Facebook en Instagram.

Reacties gesloten.