Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over wedstrijden, trainingen, afmelden, (wedstrijd)kleding en alle andere informatie die voor leden van belang is.

Trainen & wedstrijden

  • Het korfbalseizoen loopt van begin september tot en met eind mei/begin juni. De eerste helft van de veldcompetitie loopt van begin september tot en met eind oktober. Daarna wordt er van begin november tot half maart in de zaal gespeeld. Halverwege maart start de tweede helft van de veldcompetitie.
  • Tijdens het veldseizoen wordt er getraind en gespeeld op onze kunstgrasvelden op sportpark De Rauwbraken. De wedstrijden en trainingen tijdens het zaalseizoen vinden plaats in sporthal ’t Ruiven.
  • Zowel in ons clubhuis als in de sporthallen is er een mogelijkheid om om te kleden en te douchen na trainingen en wedstrijden. Er zijn aparte kleedkamers/douches voor mannen en vrouwen.
  • De trainingsavonden zijn tijdens de veldcompetitie op dinsdag en vrijdag. De trainingsavonden zijn in de zaal in principe op woensdag en vrijdag (m.u.v. de selectie).
  • De wedstrijden vinden plaats op zaterdag. Het zaalteam speelt op zondag. De midweek speelt op dinsdag- of woensdagavond.
  • Elk jeugdteam wordt begeleid door een volwassen trainer/coach.
  • Verzamelen en vertrek voor uitwedstrijden geschiedt tijdens het veldseizoen vanaf de parkeerplaats bij sportpark De Rauwbraken. Tijdens het zaalseizoen is het verzamelen en het vertrek bij sporthal ’t Ruiven. Een team kan in onderling overleg besluiten op een andere locatie te verzamelen (bijvoorbeeld de parkeerplaats bij De Druiventros).
  • Voor alle teams wordt aan het begin van iedere competitieperiode een rijschema opgesteld voor het vervoer naar de uitwedstrijden. Wanneer het voor u in het geheel niet mogelijk is te rijden voor het team van uw kind, dient u dit aan te geven bij de coach. Als u niet kunt rijden op de voor u ingedeelde datum is het natuurlijk mogelijk om onderling met andere ouders te ruilen.
  • De reiskosten voor het vervoer kunnen worden gedeclareerd door middel van het daarvoor bestemde formulier op de website.
  • Wanneer het niet mogelijk is om deel te nemen aan een training, dan dient dit te worden aangegeven bij de trainer van het team. Wanneer er niet deelgenomen kan worden aan een wedstrijd dan dient dit zo spoedig mogelijk te worden gemeld bij de coach van het team. Kijk hier voor meer informatie over het afmelden voor wedstrijden.

Kleding

shirts

Het wedstrijdtenue van OJC ’98 bestaat uit een wit/oranje/rood-shirt, een witte broek/rok en witte sportsokken.

Leden die competitie spelen ontvangen een wedstrijdshirt van de vereniging. Dit shirt blijft in bezit van OJC ’98. Een bijdrage voor de shirts is opgenomen in de contributie. Per wedstrijdshirt wordt een borg van € 25 gevraagd.

Leden die deelnemen aan de competitie dienen zelf een witte broek/rok, witte sportsokken en geschikt schoeisel (zaalschoenen voor de zaalcompetitie, kunstgrasschoenen voor de veldcompetitie en eventueel noppenschoenen voor uitwedstrijden die plaatsvinden op natuurgras) aan te schaffen.

Er is een mogelijkheid om een wit broekje/rokje met verenigingslogo aan te schaffen bij de Korfbalshop. Ook andere verenigingsartikelen zoals trainingspakken en sporttassen zijn via de verenigingsshop te bestellen.

Informatievoorziening

Leden worden per e-mail en via de website op de hoogte gesteld van alle relevante zaken die spelen binnen en rondom OJC ’98 (zoals trainingstijden, wedstrijdinformatie en activiteiten). Daarnaast kunnen zij korfbalvereniging OJC ’98 volgen op Facebook en Instagram.

Reacties gesloten.