2e verkoopronde grote clubactie

Inmiddels zijn we de herfstvakantie voorbij en is de eerste ‘verkoopboost’ van de grote clubactie geweest. Tot heden zijn er echter een stuk minder loten verkocht dan vorig jaar. Er zijn nog veel loten die bij jullie thuis zijn blijven liggen en nog verkocht moeten worden. En dat niet alleen, ook bij mij liggen nog heel veel loten die eigenlijk verkocht moeten worden. Door ons allemaal samen! De trekking van de loterij is pas op 28 november dus tot die dag mag je loten blijven verkopen.

Hiermee wil ik jullie daarom aanmoedigen om toch nog een keer langs de deuren te gaan in een poging nog zoveel mogelijk loten te verkopen. Ik weet dat het nogal een opgave is en het weer zal misschien ook niet meer zo mooi zijn als is geweest, maar het is zo belangrijk voor OJC98 dat er veel loten verkocht worden!

Ga eens een uurtje bij een supermarkt op het parkeerterrein staan met je loten, of bij een andere (grote) winkel. Je zult zien: er zijn altijd mensen bereid om één of misschien wel meerdere loten van je te kopen. Bedank ze hartelijk voor hun bijdrage aan onze club en nodig ze eens uit om een kijkje te komen nemen. Vooral mensen met hele kleine kinderen zijn  heel hartelijk welkom, aangezien die kindjes meestal nog een sport moeten gaan kiezen. En dan kan jij alvast zeggen dat wij een ontzettend leuke Kangoeroeclub hebben voor de allerkleinste sportertjes.

Met z’n allen vertrouwen we op jullie geweldig doorzettingsvermogen om de opbrengst van deze actie zo hoog mogelijk te laten zijn.

Laat iedereen zich aangesproken en aangemoedigd voelen om in elk geval de loten die hij/zij heeft meegekregen nog te verkopen.

En voor iedereen die geen loten heeft om te verkopen, wees in elk geval bereid om 2 of 3 loten te kopen van onze jeugdleden, danwel om anderen bereid te krijgen loten te kopen. Je kunt de loten bij mij opvragen.

Zeker in deze tijd waarin de subsidiekranen dichtgedraaid worden en sponsoren steeds moeilijker te vinden zijn is deze actie keihard nodig om de begroting van de vereniging rond te krijgen.

Heb je thuis nog geld liggen? Breng je dat dan woensdag of vrijdag mee naar ‘t Ruiven en lever het in bij Saskia Tielemans.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.