Afsluitdag

Ook dit jaar sluiten we het seizoen weer af met de traditionele ‘afsluitdag’. De afsluitdag zal plaatsvinden op zaterdag 13 juni. Traditiegetrouw staat dan weer het ouder/kind-toernooi en het koppelschiet-toernooi om de Frans Schmitz Wisselbokaal op het programma.

Het ouder/kind-toernooi is nog wel onder voorbehoud en afhankelijk van voldoende deelnemers. Mochten er niet voldoende aanmeldingen zijn voor dit toernooi dan zullen deze aanmeldingen worden omgezet naar deelname aan het koppelschiet-toernooi!

Niet deelnemen aan een van de toernooien en toch sportief bezig zijn: Speel dan vanaf 15.00 uur een spelletje Jeu de Boules op onze banen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en er is voldoende spelmateriaal aanwezig.

Alle sportieve activiteiten zullen vanaf 17.00 uur weer worden afgesloten met een barbecue. Je moet je hiervoor wel vooraf inschrijven en betalen. Je hoeft uiteraard niet perse aan de toernooien mee te doen om aan de barbecue deel te kunnen nemen. De kosten bedragen € 12,00 pp vanaf 13 jaar en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar eten gratis mee! Aanmelden en betalen voor de barbecue bij Gerdy van Breugel. Je kunt ook mailen naar ojc98.tilburg@knkv.nl

Een handje helpen?
Voor deze middag kunnen we nog wel hulp gebruiken.

Te denken valt bijvoorbeeld aan:
–      velden uitleggen /opruimen
–      palen voor het koppelschieten klaarzetten/opruimen
–      wedstrijdsecretariaat
–      fluiten van wedstrijden
–      helpen achter de bar etc.
–      EHBO

Graag ook hiervoor opgeven bij Gertjan Venhuizen/Gerdy van Breugel of mailen naar ojc98.tilburg@knkv.nl

 LET OP:

De inschrijving voor het ouder-kindtoernooi en de barbecue sluit op vrijdagavond 7 juni!!

De inschrijving voor het Koppel schiettoernooi sluit op vrijdagavond 12 juni.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.