Algemene ledenvergadering op woensdag 3 november

Het bestuur nodigt alle leden vanaf 15 jaar, ouders van jeugdleden en donateurs van harte uit voor de jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). De ALV zal plaatsvinden op woensdag 3 november a.s. om 20.00 uur in het clubhuis van OJC ‘98.

Tijdens de ALV blikken we uiteraard terug op afgelopen seizoen; een seizoen waarin door corona weinig kon en mocht, maar waarin we binnen de beperkte mogelijkheden en met dank aan vele vrijwilligers gelukkig toch nog de nodige trainingen, wedstrijden en activiteiten hebben kunnen aanbieden. Daarnaast kijken we natuurlijk vooruit naar het seizoen 2021/2022 en de toekomst van de club.

Alle leden van 15 jaar en ouder zijn op grond van de statuten verplicht de vergadering bij te wonen. Van jeugdleden jonger dan 15 jaar verwachten wij dat ouders bij de vergadering aanwezig zijn. Bij verhindering graag tijdig (minimaal 24 uur van tevoren) afmelden bij de secretaris: Tessa van Breugel (tessa@ojc98.nl of 06-23914879).

De agenda en bijbehorende stukken voor de ALV worden uiterlijk één week voorafgaand aan de vergadering per e-mail toegestuurd. 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.