Alle trainingen in januari vervallen

Corona-update 15 januari 2021: geen trainingen tot in elk geval eind januari

N.a.v. de persconferentie van afgelopen dinsdag 12 januari het volgende.

Zonder Corona zouden we nu lekker binnen aan het sporten zijn. Helaas mag sporten voor 18 jaar en ouder voorlopig helemaal niet. Kinderen t/m 17 jaar mogen wel sporten maar dan alleen buiten. We weten dat er ook binnen onze vereniging behoefte is om weer te gaan sporten. Als we dat willen dan moet dit buiten gebeuren.

De (J)TC en bestuur vinden het buitengewoon moeilijk om op dit moment een beslissing te nemen van wel of niet gaan trainen met de jeugd. We stellen de beslissing daarom uit totdat we meer weten over een paar zaken. We wachten o.a. het onderzoek over het doorgeven van Covid-19 (Engelse variant) door jeugd af. We verwachten dat hier meer van bekend wordt voor of rond de 25e januari. In algemene zin is het sowieso de vraag of er de komende tijd extra maatregelen komen.

We gaan in de tussentijd wel nadenken over mogelijke manieren waarop we buiten zouden kunnen trainen. Zodat we snel kunnen schakelen als we beslissen om aan de gang te gaan. We zitten er dubbel in. Gebruik maken van de mogelijkheden en aan de gang gaan? Of toch voorzichtig aan doen en nog even afwachten met een beslissing nemen? We hebben alles goed afgewogen en hebben besloten om de beslissing uit te stellen totdat er meer bekend is. We hopen op ieders begrip.

Tot slot. Wij hopen dat onze senioren en jeugdleden(ouders) manieren vinden om contact met elkaar te houden. Samen wat bijpraten of samen iets leuks doen. In teamverband of 1 op 1. Het is wel een kwestie van doen. Middelen hiervoor zijn er tegenwoordig volop. Er zullen wel mensen moeten opstaan die deze initiatieven aan de gang zetten. Wie gaat de uitdaging aan?

Hebt u opmerkingen of wilt u een eigen standpunt kwijt, mail of app ons gerust. Contactpersonen:
Lindy van Bladel lindy_van_bladel@hotmail.com of via de app 06-14407253
Ad van Breugel apwvanbreugel@gmail.com of via de app 06-51783216

(J)TC en bestuur

Corona-update 15 december 2020: alle trainingen t/m 19 januari 2021 vervallen

Door de nieuwe, strengere corona-maatregelen komen alle trainingen vanaf heden t/m dinsdag 19 januari 2021 te vervallen. Dit geldt voor alle leeftijden. We zouden in de kerst/nieuwjaarsperiode, zoals gebruikelijk, toch al een paar weken niet trainen. Daar komen nu helaas enkele weken extra bij. Jammer, maar wel begrijpelijk en noodzakelijk. Op de persconferentie van 12 januari 2021 zal duidelijk worden hoe het na 19 januari 2021 verder mag gaan. Daarna hoort u van ons. 

In tegenstelling tot de strengere maatregelen voor ‘de gewone sporter’, mogen de topsportcompetities (waarschijnlijk) wel weer van start. Daar valt ook de hoogste afdeling van de Nederlandse korfbalcompetitie (de Korfbal League) onder. Over enige dagen kunt u op korfballeague.nl alle informatie hierover vinden. Van alle wedstrijden komen livestreams beschikbaar. Helaas geen volle tribunes bij de wedstrijden, maar voor de liefhebbers wel leuke en spannende wedstrijden op topniveau. En altijd leerzaam om naar te kijken!

De (J)TC

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.