Allereerste Giga Kangoeroedag bij OJC ’98 een giga-succes!

Op woensdagochtend 20 september 2017 vond op sportpark De Rauwbraken de allereerste Giga Kangoeroedag plaats. Aan dit evenement voor kleuters deden ruim 200 kinderen mee en we kunnen met recht zeggen dat al deze kinderen een fantastische sport- en spelochtend hebben beleefd! Dat was mede te danken aan de ruim 50 enthousiaste vrijwilligers en stagiairs van korfbalvereniging OJC ’98, verenigingsondersteuning Tilburg en Praktijkcollege Tilburg die de deelnemers hebben begeleid tijdens deze dag.

Op de gloednieuwe kunstgrasvelden waren ruim 20 spellen opgezet: van zaklopen tot tikkertje, van scoren op de korf tot hinkelen en van estafette tot 1-2-3 rood lichtje. Daarnaast hebben alle kinderen een dansworkshop gevolgd. De inspanning was op de gezichtjes af te lezen tijdens de ruim 20 minuten bewegen op muziek. De kinderen konden hun energie ook helemaal kwijt op de springkussens die speciaal voor dit evenement waren neergezet.

Tijdens de pauze konden de kinderen de dorst lessen en smullen van een gezonde banaan. Na afloop van de sportdag kregen de kinderen nog een goodybag mee met daarin onder andere een waterbeker en snoepjes, maar ook een Giga Kangoeroedag-diploma en Kangoeroe-kleurplaat waarbij ze kans maken op mooie prijzen. Na ruim twee uur samen sporten en spelen namen we rond de middag weer afscheid van de kinderen. Alle kleuters verlieten het sportpark met een grote glimlach op het gezicht!

Jongens en meisjes die enthousiast geworden zijn van de Giga Kangoeroedag zijn van harte welkom bij de Kangoeroe Klup van OJC ’98, iedere vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur op sportpark De Rauwbraken. Dit aanbod geldt uiteraard ook voor kinderen van 3, 4, 5 of 6 jaar oud die niet op 20 september aanwezig waren op de Giga Kangoeroedag.

De Kangoeroe Klup is een gezellige club voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar, waar lekker gesport kan worden met leeftijdsgenootjes. De kinderen maken spelenderwijs kennis met sport en korfbal in het bijzonder. Nieuwe kinderen zijn altijd welkom om een paar keer gratis en vrijblijvend mee te komen trainen om te kijken of ze het leuk vinden! Graag tot ziens op sportpark De Rauwbraken.

Meer informatie (inclusief link naar de foto’s) over de eerste Giga Kangoeroedag bij OJC ’98 is te vinden op www.ojc98.nl/giga-kangoeroedag.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.