Bekendmaking teamindelingen

De teamindelingen van de jeugdteams (teams met de namen van de spelers) hangen m.i.v. dinsdagavond 12 juni in de kantine op het prikbord.

Op dinsdag 12 juni vanaf 19.00 uur zijn er 2 leden van de Jeugd Technische Commissie (Rob de Zeeuw en Ad van Breugel) aanwezig in de kantine. Zij kunnen desgewenst spelers en/of ouders toelichting geven en vragen beantwoorden. Als je de JTC-leden niet ziet, dan s.v.p. in de bestuurskamer kijken. Mogelijk zijn de JTC-leden dan al in gesprek.

Op vrijdag 15 juni zijn vanaf 19.00 uur eveneens twee JTC-leden (Lindy van Bladel en Ad van Breugel) aanwezig voor gesprekjes met spelers en/of ouders.

De samenstelling van de seniorenteams wordt eind augustus of begin september bekend gemaakt. Er worden eerst nog gesprekjes met spelers gehouden en er wordt een paar weken getraind. De trainers/coaches van de seniorenteams gaan beslissen over wie in welk team gaat spelen in samenspraak met de Technische Commissie.

We komen pas naar buiten met trainers per (jeugd)team als we alles zover mogelijk rond hebben. We hopen nog eind van deze maand. Wanneer er aan het einde van de maand nog onduidelijkheden zijn, kan het zijn dat communicatie over de trainers/coaches pas in augustus (voor de start van de trainingen) bekend wordt.

Groeten van de (J)TC
Lindy, Rob, Jan en Ad

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.