Bericht van de voorzitter

OJC’98-ers,

Na een periode van vier jaar moet ik jullie meedelen dat ik als voorzitter ga stoppen. Helaas werden deze vier jaren gekenmerkt door problemen op het gebied van mijn gezondheid. Persoonlijk heb ik bij OJC ‘98 een mooie tijd gehad. Ik heb korfbal leren kennen als een sociale sport die met de andere grote sporten wat intensiteit betreft kan wedijveren. Mijn terugtreden is extra vervelend omdat we als bestuur aan het nadenken zijn over hoe het verder moet met onze vereniging. Het tekort aan vrijwillige inzet voor allerlei clubtaken wordt steeds groter. Tijdens de komende ALV op woensdag 30 oktober aanstaande wordt dit probleem nadrukkelijk besproken. Het bestuur doet nu al een beroep op u om deze vergadering vooral niet te missen. Het is tevens het moment van mijn afscheid als voorzitter.

André Oude Vrielink
18 september 2019

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.