Blog van het bestuur

BESTUURSBLOG NOVEMBER 2019
Door Tessa van Breugel (secretaris)

Donderdag 7 november
Eerste bestuursvergadering in de nieuwe samenstelling. Een warm welkom voor Derk en Ruben. Een feestelijke vergadering, want beide nieuwe bestuursleden waren toevalligerwijs twee dagen eerder jarig. Direct van start met de nabespreking van de ALV. Een vruchtbare vergadering, waarin de meest prominente uitdagingen van de club de revue passeren. We gaan ermee aan de slag.

Dinsdag 12 november
De allereerste bijeenkomst van de nieuw gevormde werkgroep die gaat nadenken over modernisering van ons vrijwilligersbeleid. De kop is eraf. De komende maanden zal de werkgroep iedere dinsdag bij elkaar komen om het nieuwe vrijwilligersbeleid verder vorm te geven. Doelstelling is om een en ander in maart tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering te kunnen presenteren. De datum volgt zo spoedig mogelijk!

Zaterdag 16 november
Oefenwedstrijd senioren 1. Uit bij SGV. Een oude bekende, waar op het veld teleurstellend van werd verloren. Toen een verre van fitte selectie. Nu bijna op volle sterkte. Desondanks opnieuw geen winst. SGV was simpelweg zuiverder in de afronding. Genoeg verbeterpunten, maar ook zeker dingen waar het team tevreden over kan zijn.

Vrijdag 22 november
Pietenkorfbal in ’t Ruiven. Een zeer geslaagde editie met meer dan 60 kinderen! Wat een genot om te aanschouwen. Hopelijk komen er nog eens wat kinderen die kennis hebben gemaakt met korfbal terug om een échte korfbaltraining bij te wonen! Want nog wat extra jeugdleden kunnen we heel goed gebruiken!

Zaterdag 23 november
En door met de Sint-activiteiten: Sinterklaas brengt een bezoek aan het clubhuis van OJC ‘98. Het JAC heeft het er maar druk mee! Bedankt Sint, pieten en natuurlijk het JAC voor het organiseren!

’s Middags gaat de competitie van start. Wisselende resultaten. Senioren 1 wint met speels gemak van Springfield. Ook beide E-teams wisten te winnen. De tijd zal ons leren hoe de rest van de competitie gaat verlopen. Succes allemaal!

Donderdag 28 november
Bestuurlijk overleg over ledenwerving. Op dat front gebeurt momenteel (te) weinig. Als we niet uitkijken, ontstaat er een gat in onze verenigingsopbouw. Op dit moment hebben we al geen F-team meer en de Kangoeroe Klup is klein. Dat gaat voor problemen zorgen! Nieuwe leden komen meestal niet vanzelf aanwaaien. Daar moeten we hard voor werken. Er zit niets anders op dan de schouders eronder zetten. Het bestuur doet de voorzet. Wie volgt?

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.