Blog van het bestuur

BESTUURSBLOG OKTOBER 2019
Door Tessa van Breugel (secretaris)

Donderdag 3 oktober
Aan de slag met de uitkomsten van de brainstormsessie over vrijwilligersbeleid. Het bestuur is druk bezig de kaders van het nieuwe vrijwilligersplan verder uit te werken. Met deze kaders gaan we naar de leden. Benieuwd wat zij ervan vinden en wie ons wil helpen in het vervolgtraject.

Zaterdag 5 oktober
De pupillen D1 hebben de primeur dit seizoen: zij slepen als eerste team van OJC ’98 het kampioenschap binnen. Gefeliciteerd!

Zaterdag 12 oktober
Nog meer kampioenen! Ook de junioren A1 en de aspiranten C1 krijgen een medaille omgehangen. Van harte!

En er zijn nog meer mooie resultaten: de eerste punten voor senioren 1. Eindelijk! Nota bene de koploper in de poule wordt verslagen. En hoe?! We zijn op de goede weg. Nu doorzetten. Nog een wedstrijd op het veld en dan met vertrouwen de zaal in.

Niet minder belangrijk: week van de scheidsrechter. Alle scheidsrechters, thuis én uit, ontvangen een kleinigheidje als blijk van waardering van OJC ‘98. Want zonder scheids, geen wedstrijd!

Maandag 14 oktober
Bestuursvergadering. Uiteraard gaat het over het vrijwilligersbeleid. Daarnaast worden de financiële stukken besproken. Gelukkig heeft Remco dit allemaal tot in de puntjes voorbereid. We mogen als club in onze handjes knijpen met zo’n penningmeester.

Donderdag 17 oktober
Overleg met Robert, onze verenigingsondersteuning vanuit de gemeente Tilburg. Robert weet wat er allemaal speelt in onze club en met vragen kunnen we altijd bij hem terecht.

Vrijdag 25 oktober
Geen trainingen. De veldcompetitie zit erop. In de wacht voor de zaal. Een mooie gelegenheid voor een spelregelavond. De senioren zijn inmiddels bijna allemaal in het bezit van hun spelregelbewijs. Nu is het de beurt aan de junioren.

Dinsdag 29 oktober
Laatste voorbereidingen voor de algemene ledenvergadering. Een nuttige bestuursvergadering waarin alle stukken nog een laatste keer worden doorgenomen.

Woensdag 30 oktober
Algemene ledenvergadering. Goede opkomst. Terugkijken op wat geweest is doen we maar kort. Liever focussen we op de toekomst. Nuttige en interessante discussies over de toekomst van de vereniging en in het bijzonder over vrijwilligerszaken. We nemen afscheid van André als voorzitter, verwelkomen Ruben en Derk in het bestuur, huldigen de jubilarissen en benoemen als kers op de taart Ad van Breugel tot erelid van de vereniging. Wat het bestuur betreft een geslaagde vergadering. Nogmaals dank voor ieders aanwezigheid en bijdrage aan de vergadering.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.