Blog van het bestuur

BERICHT VAN DE VOORZITTER WEEK 18
Door Derk Blikman (voorzitter)

Hallo OJC’98 leden,

Vandaag is het 27 april 2020 en we moeten binnen zitten. De COVID-19 crisis zorgt ervoor dat Koningsdag niet door kon gaan. Normaal gesproken is OJC ’98 op deze dag in het Leypark in Tilburg aanwezig. De opbrengst van het tappen achter de bar en het bemannen van de kassa’s moeten we dit missen dit jaar, naast alle gezelligheid natuurlijk. Ik hoop dat iedereen deze “Woningsdag” vandaag goed is doorgekomen.

Ik had in mijn vorige schrijven al aangegeven dat we – onder strenge voorwaarden – weer mogen gaan trainen deze week. Er is achter de schermen druk gewerkt en de (Jeugd) Technische Commissie heeft een plan van aanpak opgesteld om de trainingen op te starten. De gemeente Tilburg moet wel eerst het plan goedkeuren. Is de gemeente akkoord, dan gaan we de trainingen voor de jonge jeugd aanstaande vrijdag 1 mei weer opstarten.

We hebben gekozen om eerst alleen de jonge jeugd (kangoeroes t/m D-jeugd) met de trainingen te laten beginnen. De oudere jeugd (C- t/m A-jeugd) volgt hopelijk op een later moment, mogelijk op een andere dag in de week. Zij zullen tijdens de training 1,5 meter afstand moeten houden, dus dat vergt nog wat extra voorbereiding. We zullen jullie z.s.m. informeren of en zo ja, wanneer het mogelijk is voor de oude jeugd om de trainingen te hervatten.

Het plan van aanpak is inmiddels voorgelegd aan de trainers. Zij moeten de trainingen dusdanig vormgeven dat we aan de richtlijnen voldoen. Nogmaals onder voorbehoud dat de gemeente Tilburg akkoord gaat met ons plan van aanpak. Indien akkoord zal iedereen het plan ontvangen. We houden jullie op de hoogte.

Blijf ondertussen de filmpjes met de OJC’98 Stay At Home Challenge insturen en vergeet ook niet de oude foto’s. Deze zijn nog steeds welkom. En geef het ook door als iemand ziek is of het moeilijk heeft.

Blijf gezond!

Derk Blikman, jullie voorzitter

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.