Blog van het bestuur

BERICHT VAN DE VOORZITTER WEEK 17
Door Derk Blikman (voorzitter)

Beste OJC’98 leden, hallo allemaal,

Hier weer een schrijven van jullie voorzitter.

Ik wil eerst weten hoe het gaat met jullie. Is het nog te doen allemaal thuis? Laat het ons weten, informeer het bestuur. We zien en spreken elkaar niet meer fysiek, zeg maar “live”. Het contact verwatert. We proberen via nieuwsbrieven en andere berichten contact te houden. Echter als jullie weten dat sommige leden er echt doorheen zitten, ziek zijn of anders, laat het ons weten. Het bestuur zal dan proberen iemand een hart onder de riem te steken op een of andere wijze. Loop je ergens tegen aan, laat het ons ook weten.

Veel maatregelen zijn nog steeds van kracht. Gisteren, dinsdag 21 april, zijn wij weer toegesproken door onze minister-president. Sommige maatregelen zijn aangepast, maar we moeten nog steeds thuis werken als het kan. En 1,5 meter is de norm. Ik hoop dat we de volgende keer meer perspectief krijgen en dat er duidelijkheid komt. We willen weer gaan plannen, wedstijden gaan spelen. Maar bovenal elkaar zien en spreken. Het is dus voor nu afwachten en volhouden!

Sommige maatregelen die zijn versoepeld, zijn wel voor ons van toepassing. De trainingen voor de jeugd mogen weer aangepast worden opgestart. Voor de oudere jeugd met gepaste 1,5 meter afstand. Toch lastig met korfbal. Aan de conditie kan altijd samen worden gewerkt. En jullie korfbal skills kunnen weer in praktijk worden gebracht. Het bestuur en de technische commissie gaan kijken hoe we weer kunnen opstarten. Wij houden jullie op de hoogte. Uiterlijk maandag 27 april zullen we jullie laten weten of en zo ja, per wanneer de trainingen zullen worden opgestart. En natuurlijk onder welke voorwaarden.

Over korfbal skills gesproken, jullie hebben al diverse filmpjes gepost in de stay at home-challenge van OJC’98. Thuis oefeningen doen en bezig blijven met korfbal. Leuk om te doen. Blijf vooral filmpjes insturen, blijf vooral met korfbal bezig. En als jullie een paal met korf nodig hebben, dan gaan we dat regelen.

En vergeet vooral niet om oude foto’s in te sturen! Altijd leuk.

Ik wil net als in het vorige bericht van mij, afsluiten met iedereen sterkte te wensen in deze tijd. En blijf gezond, ook voor jullie familieleden. Hou vol en laat het ons weten als we iemand kunnen bijstaan.

Derk Blikman, jullie voorzitter

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.