Blog van het bestuur

BERICHT VAN DE VOORZITTER WEEK 14
Door Derk Blikman (voorzitter)

Beste OJC ‘98 Leden,

Maandag 31 maart heeft onze Minister-President Mark Rutte weer het Nederlands volk toegesproken via de tv. Hij had geen goed nieuws, de maatregelen die eerder zijn afgekondigd en tot 6 april zouden duren, zijn nu verlengd tot en met 28 april. Dus nog steeds zoveel mogelijk thuiswerken, geen school voor de kinderen en 1,5 meter sociale afstand van elkaar houden.

Daarnaast zijn nog steeds van kracht de maatregelen aangaande sporten en evenementen. Deze duren minimaal tot 1 juni. Voor OJC’98 houdt het in dat tot die tijd het clubhuis is gesloten. De korfbalcompetitie wordt niet meer hervat, ook niet op het veld. We wachten af wat na 1 juni wel weer mogelijk is. We volgen de RIVM-adviezen en de adviezen van de KNKV.

De genomen maatregelen houden ook in dat op 4 april het feest voor en met de vrijwilligers niet door kan gaan. Dit is extra zuur omdat het deze week complimentenweek is. De gemeente Tilburg schenkt in deze week altijd extra aandacht aan de vrijwilligers. Het feest zou een mooie afsluiting zijn geweest om de vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ik denk dat we dit nog wel in gaan halen.
Daarom namens mij en het bestuur: vrijwilligers bedankt voor jullie inzet. Ga zo door!

Ik wil afsluiten met iedereen sterkte te wensen in deze tijd. En blijf gezond, ook voor jullie familieleden.

Derk Blikman, jullie voorzitter

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.