Blog van het bestuur

BESTUURSBLOG AUGUSTUS 2019
Door Tessa van Breugel (secretaris)

13 augustus
De eerste training voor de selectie. De kop is eraf. De komende weken zullen in het teken staan van conditie opbouwen, techniek bijschaven en tactiek trainen. De sportieve ambities en doelstellingen voor komend seizoen zijn in elk geval duidelijk. Onder leiding van Erik, Remco en Ad hoopt de selectie een mooi seizoen te draaien.

20 augustus
Ook de jeugd begint weer met trainen. De (Jeugd) Technische Commissie heeft de hele vakantie doorgewerkt om ervoor te zorgen dat ieder team voorzien is van voldoende trainers én coaches. Net als de teamindelingen een hele puzzel. Gelukkig zijn er ook dit jaar weer veel mensen bereid gevonden om aan de slag te gaan met een jeugdteam. Het bestuur hoopt dat leden en ouders beseffen dat trainers/coaches enorm veel vrije tijd steken in het begeleiden van een team. Niet alleen staan zij wekelijks tot wel drie keer op het veld, ook bereiden zij trainingen en wedstrijden voor en regelen ze allerlei praktische dingen rondom de trainingen en wedstrijden. Waardering daarvoor zou vanzelfsprekend moeten zijn.

23 augustus
Het bestuur is druk bezig om alle vacatures binnen OJC ’98 in kaart te brengen. Het lijkt wel of het er steeds meer worden. De (Jeugd) Technische Commissie, het klusteam, de ledenwervingscommissie. Ze zijn geen van allen op volle sterkte. Hetzelfde geldt voor het bestuur. Dat moet veranderen. Een eerste stap die het bestuur heeft genomen is om alle vrijwilligersfuncties en -taken in kaart te brengen. Op dit moment is het bestuur bezig om bijpassende functieprofielen op te stellen. Deze profielen zullen houvast bieden in de zoektocht naar nieuwe vrijwilligers.

30 augustus
Oefenwedstrijd tegen DKB voor het eerste team. Een moeizame wedstrijd, maar wel nuttig. Volgende week begint voor (bijna) alle teams de competitie weer. Laten we hopen op mooie sportieve prestaties. Succes allemaal!

Reacties gesloten.