Blog van het bestuur

BESTUURSBLOG MAART 2020
Door Tessa van Breugel (secretaris)

Donderdag 5 maart
Buitengewone algemene ledenvergadering over het nieuwe vrijwilligersbeleid. Fijn om met de leden samen te komen en de gemaakte plannen te kunnen bespreken. Nog fijner dat de neuzen dezelfde kant op staan: met deze plannen kunnen we verder! De vrijwilligerscommissie gaat er de komende tijd mee aan de slag. We houden jullie op de hoogte!

Zaterdag 7 maart
Net niet… Het drieluik tegen ESKV Attila voor de senioren eindigt teleurstellend. De wedstrijden gaan stuk voor stuk verloren. Bij de jeugd gelukkig wel wat successen: de C1 en beide E-teams weten te winnen!

Dinsdag 10 maart
De zaalcompetitie komt abrupt ten einde als gevolg van het coronavirus. Voorlopig geen trainingen, wedstrijden of andere korfbalactiviteiten. Hopelijk verkeert iedereen in goede gezondheid. Zorg goed voor elkaar!

Donderdag 19 maart
Het verenigingsleven ligt stil, maar nog steeds zijn er dagelijks vele vrijwilligers druk in de weer met allerlei verschillende dingen. Het bestuur brengt in kaart welke zaken er, ondanks de coronacrisis, simpelweg niet kunnen blijven liggen. Nu er niet gekorfbald kan worden, hopen we daarnaast wat klusjes op te kunnen pakken waar we normaal niet aan toekomen.

Donderdag 26 maart
Bestuursvergadering. Skype biedt uitkomst. Belangrijk om juist nu met elkaar in contact te blijven. Centrale thema: hoe zorgen we ervoor dat we als vereniging zo goed mogelijk omgaan met deze rare periode? De belangrijkste conclusie: we moeten denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden! De schouders eronder, ook nu. Of misschien wel: juist nu!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.