Blog van het bestuur

BESTUURSBLOG MEI 2019
Door Tessa van Breugel (secretaris)

3 mei
Het sponsorcontract met Van Antwerpen Elektrotechniek wordt ondertekend. De junioren A1 zijn hierbij aanwezig. Zij zullen de komende jaren gaan spelen in door Van Antwerpen gesponsorde wedstrijdshirts. Van Antwerpen wordt ook bordsponsor. Een mooie ontwikkeling op het gebied van sponsorzaken. Met dank aan Bojan die inmiddels al flink wat nieuwe sponsoren aan OJC ’98 heeft weten te binden.

13 mei
Slechts drie bestuursleden aan tafel tijdens de bestuursvergadering. André zal helaas voor langere tijd uit de running zijn. Zijn taken moeten worden opgepakt door de rest van het bestuur. Op de agenda verder o.a. de onderwerpen vrijwilligers, ledenwerving en arbitrage. Met name op dat laatste gebied worden er goede stappen gezet door de nieuwe werkgroep bestaande uit Victor, Jasper, Mathijs en Ad.

16 mei
Clinics op basisschool De Sleutel in Tilburg Noord. De zesde (!) school die we dit jaar bezoeken. De komende weken zal ondergetekende nog twee keer terugkomen op deze school om korfbaltraining te geven tijdens de gymlessen. Een tijdrovend karwei, maar gelukkig is het leuk en dankbaar werk.

17 mei
Een aantal keer per jaar zijn er bij OJC ’98 vriendjes- en vriendinnetjestrainingen. Erg leuk om te zien dat er dit keer flink wat nieuwe kinderen op het veld te vinden zijn. Die mogen uiteraard allemaal een maand lang gratis meetrainen. Nieuwe korfbaltalenten zijn bij OJC ’98 altijd welkom!

18 mei
Gezellige drukte op sportpark De Rauwbraken. Bijna alle teams spelen thuis op deze zonnige dag. De pupillen F en E spelen voor het eerst in nieuwe wedstrijdshirts, gesponsord door Korfbalshop.nl. Aan het eind van de dag vallen er wisselende resultaten te noteren. Een aantal jeugdteams is nog in de race voor het kampioenschap. Binnenkort vallen de beslissingen. We zijn benieuwd!

24 mei
Tussentijds overleg met het bestuur. Over onder andere vrijwilligerszaken. Bij OJC ’98 komen we steeds vaker vrijwilligers te kort. Of beter gezegd: het zijn steeds vaker dezelfde vrijwilligers die het werk verrichten. En dat terwijl veel handen licht werk maken. Dat moet veranderen. Alle leden en ouders moeten hun steentje bijdragen, anders redden we het niet. Er zit maar één ding op: samen de schouders eronder.

29 mei
Het seizoen is alweer bijna ten einde. De voorbereidingen voor de seizoensafsluiting zijn inmiddels in volle gang. We hopen er weer een gezellige en sportieve dag van te maken, dus meld je aan voor het koppelschiettoernooi, het ouder-kindtoernooi en/of de barbecue!

Reacties gesloten.