Blog van het bestuur

BESTUURSBLOG FEBRUARI 2020
Door Tessa van Breugel (secretaris)

Zaterdag 8 februari
Overnachting voor de jonge jeugd. Georganiseerd door het JAC. Een zeer geslaagde activiteit. Dank aan het JAC voor de organisatie!

Dinsdag 11 februari
De eerste kampvergadering van dit jaar. De kampleiding komt in aanloop naar het jeugdkamp, dat traditiegetrouw tijdens Pinksteren zal plaatsvinden, altijd een aantal keer bij elkaar om alle spellen en activiteiten voor te bereiden. De kop is er dus af!

Dinsdag 18 februari
Inmiddels vaste prik op dinsdagavond: de werkgroep vrijwilligersbeleid komt weer bijeen. De plannen krijgen steeds meer vorm. Dat moet ook wel, want de BALV waarin de modernisering van het vrijwilligersbeleid centraal zal zijn is al op donderdag 5 maart. Dit keer is ook het voltallige bestuur aanwezig om samen de puntjes op de i te zetten.

Vrijdag 21 februari
De tweede JAC-activiteit van deze maand: carnavalsdisco in het clubhuis voor de jeugd. Tevens het startschot voor een korte onderbreking van de competitie. Op zaterdag 7 maart wordt de competitie weer hervat. Voor het eerste team staat dan een ontmoeting met de koploper in de poule op het programma!

Donderdag 27 februari
Bestuursvergadering. Voorbereiding op de BALV. Verder worden ook de eerste voorbereidingen getroffen voor het vrijwilligersfeest op zaterdagavond 4 april. Vrijwilligers, wees welkom!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.