Blog van het bestuur

BETUURSBLOG JANUARI 2020
Door Tessa van Breugel (secretaris)

Zaterdag 4 januari
Het nieuwe jaar is goed begonnen met een gezellige en drukbezochte nieuwjaarsborrel. Ook het aansluitende champagnefeest was geslaagd te noemen. Laten we hopen dat het een voorbode is voor 2020!

Zaterdag 11 januari
De eerste wedstrijden van het nieuwe jaar. Mooie resultaten bij de jeugd en senioren. Slechts een team wist helaas niet te winnen.

Dinsdag 14 januari
De werkgroep vrijwilligersbeleid en het bestuur komen bijeen om de voortgang van de werkgroep, die druk bezig is met het uitwerken van een nieuw vrijwilligersbeleid, te bespreken. De werkgroep is goed op weg. Meer over dit onderwerp tijdens de buitengewone algemene ledenvergadering op donderdag 5 maart!

Donderdag 23 januari
Bestuursvergadering. Alle lopende zaken worden besproken. Zo gaat het o.a. over vrijwilligerszaken en ledenwerving, maar ook over het aanpassen van de verzekering van het clubgebouw en de inventaris. Tom, Ad en Remco hebben zich hier de afgelopen maanden over gebogen.

Vrijdag 24 januari
Een bijzondere training voor de jeugd, namelijk vriendjes- en vriendinnetjestraining. Daarnaast is het deze week ook weer try-out sports. Leuk om te zien dat nieuwe kinderen met zoveel enthousiasme meetrainen. Alle nieuwe kinderen zijn natuurlijk heel erg welkom om nog eens terug te komen!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.