Kangoeroe Klup (3 t/m 6)

De Kangoeroe Klup is een gezellige club voor kinderen van 3 t/m 6 jaar, waar lekker gesport kan worden met leeftijdgenootjes. De kinderen maken spelenderwijs kennis met korfbal. Tijdens de Kangoeroetrainingen worden allerlei spelvormen aangeboden, met verschillende materialen, passend bij de doelgroep. Kinderen zullen ervaren hoe leuk het kan zijn om lekker te bewegen en samen met andere kinderen te sporten.

De eerste vier leden van de Kangoeroe Klup zijn Scoro, Jumper, Spurt en Funny. Zij staan voor de vier elementen van korfbal: schieten, springen, snelheid en plezier. Zij zorgen voor leuke opdrachten en veel sport- en spelplezier.

De Kangoeroe Klup is een initiatief van het Koninklijk Nederlandse Korfbal Verbond (KNKV).

Ook voor onze Kangoeroeleden heeft OJC ’98 met regelmaat leuke nevenactiviteiten. Meer informatie over deze activiteiten is terug te vinden op de activiteitenkalender op onze website.

De Kangoeroetraining is op vrijdagavond en vindt gedurende het veldseizoen plaats op sportpark De Rauwbraken. Tijdens het zaalseizoen is de Kangoeroe Klup in sporthal ‘t Ruiven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.