Over OJC ’98

OJC'98 - LogoOJC ’98 is een korfbalvereniging uit Berkel-Enschot, ontstaan in 1998 uit een fusie tussen Oranje-Wit en Jong-Brabant. OJC ’98 is een dynamische vereniging. Prestatie, sportiviteit en gezelligheid zijn de kernbegrippen van onze club. OJC ’98 bestaat uit ongeveer 200 leden en is daarmee naar korfbalmaatstaven een middelgrote vereniging.

De vereniging neemt met zowel senioren- als jeugdteams deel aan de competitie, die georganiseerd wordt door het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond (KNKV). Het eerste team van OJC ’98 komt in de zaal uit in de 3e klasse en op het veld in de 4e klasse.

OJC ’98 kent een groeiende jeugdafdeling, een groot deel van de leden van de vereniging speelt in de jeugd van de club. OJC ’98 heeft in elke leeftijdscategorie een wedstrijdteam. Een belangrijk onderdeel van de jeugdafdeling is de Kangoeroe Klup, een korfbalvorm voor de allerkleinsten. De jeugd wordt begeleid door goede trainers en coaches, die veelal spelen in één van de seniorenteams. Naast actieve korfballers die deelnemen aan de competitie, kent OJC ’98 ook recreanten, petanqueleden en een grote groep ondersteunende leden.

Naast het korfbal biedt de vereniging nog tal van sportieve en creatieve activiteiten, die voornamelijk zijn gericht op de jeugd. Zo is er binnen de vereniging een jeugdactiviteitencommissie, die onder andere verantwoordelijk is voor de organisatie van het jaarlijkse jeugdkamp, een talentenjacht, sinterklaas- en paasactiviteiten etc. Ook voor volwassenen worden er activiteiten georganiseerd, zoals wijn- en bieravonden, feesten etc.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.