Ga mee met OJC ’98 naar een Korfbal League-wedstrijd

Ga jij mee met OJC ’98 naar een Korfbal League-wedstrijd! Op zaterdag 23 februari spelen de teams van OJC ’98 geen wedstrijden. In de Korfbal League, de hoogste afdeling van de korfbalcompetitie, zijn er wel wedstrijden. Een mooie gelegenheid om met zoveel mogelijk mensen van onze vereniging naar topkorfbal te gaan kijken. Leerzaam en inspirerend. Leuk voor jeugdspelers, ouders, trainers, coaches, seniorenleden en andere belangstellenden. 

We gaan naar de wedstrijd DeetosSnel tegen PKC, een regelrechte streekderby. De wedstrijd begint om 20.00 uur. De reserveteams van beide verenigingen spelen daarvoor tegen elkaar. Als je zeker wilt zijn van zitplaatsen dan moet je naar verwachting om circa 18.15 uur in de hal zijn. Gezien de afstand is een raadzame vertrektijd dan 17.30 uur. Het vervoer s.v.p. zelf onderling regelen en zoveel mogelijk carpoolen. Adres van de DeetosSnel hal: Vorrinklaan 202, 3317 KZ Dordrecht.

Het is de bedoeling dat iedereen voor zichzelf en eventueel eigen kinderen kaartjes koopt. Een kaartje voor volwassenen/oudere jeugd kost meestal circa 6 euro. Kinderkaartjes zijn goedkoper. 

Ga jij mee? Stuur dan even een bericht naar Ad van Breugel (06 51783216 of apwvanbreugel@gmail.com) zodat we ongeveer weten met hoeveel mensen we gaan.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.