Geslaagde giga kangoeroedag bij OJC ’98

Vandaag was alweer de derde editie van de Giga Kangoeroedag bij korfbalvereniging OJC ’98. Circa 250 kinderen hebben genoten van een sport- en spelochtend. Ondanks de regendruppels die zo nu en dan uit de lucht vielen, was de dag net als voorgaande jaren weer enorm geslaagd. De deelnemende kleuters hebben zich ruim 2 uur vermaakt met alle spellen en op de springkussens. Tijdens de pauze was er uiteraard een gezonde snack. Na afloop kregen alle kinderen nog een kleine attentie mee naar huis.

Kinderen die vaker spelletjes willen komen spelen bij OJC ’98 zijn van harte welkom bij de Kangoeroe Klup, een gezellige sportclub speciaal voor kinderen van 3 t/m 6 jaar uit Berkel-Enschot en omstreken. De Kangoeroe Klup-trainingen zijn iedere vrijdagavond. Tot de herfstvakantie wordt er getraind op sportpark De Rauwbraken in Berkel-Enschot. Vraag een gratis proeftraining aan via de button hiernaast of kom gewoon eens binnenlopen! Voor meer informatie kunt u kijken op www.ojc98.nl/kangoeroe-klup of een e-mail sturen naar ojc98@ojc98.nl.

Dank aan de deelnemende scholen St. Caecilia en D’n Hazennest, de leerlingen van het Praktijkcollege Tilburg voor de ondersteuning, alle vrijwilligers van OJC ’98 voor hun hulp en de sponsoring van JOGG, AH Berkel-Enschot, MacDonalds & 013 Feestverhuur.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.