Giga-geslaagde Giga Kangoeroedag

Op woensdagochtend 12 september 2018 organiseerde korfbalvereniging OJC ’98 uit Berkel-Enschot voor de tweede maal de Giga Kangoeroedag: een sport- en spelochtend voor kleuters.  Aan dit evenement op sportpark De Rauwbraken deden bijna 350 kinderen mee van basisschool St. Caecilia, basisschool Stelaertshoeve en basisschool D’n Hazennest.

 

Mede dankzij de hulp van circa 50 leerlingen van het Praktijkcollege Tilburg, talloze ouders en leerkrachten van de deelnemende scholen en uiteraard veel vrijwilligers van OJC ’98, was de Giga Kangoeroedag wederom een groot succes.

 

Op de kunstgrasvelden waren ruim 30 spellen opgezet: van scoren op de korf tot tikkertje tot estafette. Uiteraard werden er in het bijzonder veel korfbalspellen gespeeld. De kinderen hebben daarnaast een dansworkshop gevolgd en mochten zich lekker uitleven op de springkussens die speciaal voor dit evenement waren neergezet. In de pauze genoten de kinderen van ranja of water en fruit. De kinderen gingen bovendien niet met lege handen naar huis: ze kregen allemaal een goodybag mee met daarin onder andere een waterfles, snoepjes en een Kangoeroe-kleurplaat.

 

Jongens en meisjes die enthousiast geworden zijn van de Giga Kangoeroedag zijn van harte welkom bij de Kangoeroe Klup van OJC ’98, iedere vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur op sportpark De Rauwbraken. De Kangoeroe Klup is een gezellige club voor kinderen van 3 tot en met 6 jaar, waar lekker gesport kan worden met leeftijdsgenootjes. De kinderen maken spelenderwijs kennis met sport en korfbal in het bijzonder.

 

Nieuwe kinderen zijn altijd welkom om een maand lang gratis en vrijblijvend mee te komen trainen om te kijken of ze het leuk vinden! Alle deelnemers aan de Giga Kangoeroedag zijn sowieso van harte uitgenodigd om op vrijdagavond 14 september en/of vrijdagavond 21 september mee te doen aan de Kangoeroe Klup-training! Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor alle ouders/verzorgers staat uiteraard de koffie en thee klaar. Graag tot ziens op sportpark De Rauwbraken.

 

Tot slot willen wij alle vrijwilligers en onze sponsoren – Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG), Albert Heijn Berkel-Enschot, Albert Heijn Wagnerplein en McDonalds Udenhout – danken voor hun gulle bijdrage om de Giga Kangoerdag te doen slagen. 013Feestverhuur willen we bedanken voor de prettige samenwerking.

 

Meer informatie over de Giga Kangoeroedag bij OJC ’98 is te vinden op www.ojc98.nl/giga-kangoeroedag-2018.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.