GIGA KANGOEROEDAG OP 20 SEPTEMBER 2017

Op woensdagochtend 20 september 2017 organiseert OJC ’98 de allereerste Giga Kangoeroedag. Dit is een groot sportief evenement, opgezet als sportdag voor kinderen uit de groepen 1 en 2 van het basisonderwijs. Het evenement is bedoeld om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met sport, in het bijzonder de korfbalsport.

De Giga Kangoeroedag zal plaatsvinden op ons eigen sportpark De Rauwbraken. Inmiddels kunnen wij melden dat ruim 200 kleuters van scholen uit Berkel-Enschot en Tilburg-Noord zullen deelnemen aan dit evenement!

Hoewel het nog een aantal maanden duurt voor het echt zover is, zijn de voorbereidingen al in volle gang. Om van de Giga Kangoeroedag een onvergetelijk evenement te maken hebben we ook jouw hulp nodig! Helpen bij de voorbereiding, samen opbouwen en afbouwen, een groepje kinderen begeleiden, bardienst draaien; voor ieder wat wils.

Dus noteer het in je agenda en mail naar gigakangoeroedag@ojc98.nl om je aan te melden als vrijwilliger. We rekenen op jullie!

Tot slot: zit je op school en wil je je taak gebruiken als maatschappelijke stage? Laat het ons weten en we zullen je hierbij alle steun bieden!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.