Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is een gezellige sportclub voor kinderen van 4 t/m 6 jaar, waar lekker gesport kan worden met leeftijdgenootjes. De kinderen maken spelenderwijs kennis met sport en spel. Tijdens de Kangoeroetrainingen worden allerlei spelvormen aangeboden, met verschillende materialen, passend bij de doelgroep. Kinderen zullen ervaren hoe leuk het kan zijn om lekker te bewegen en samen met andere kinderen te sporten.

De eerste vier leden van de Kangoeroe Klup zijn Scoro, Jumper, Spurt en Funny. Zij staan voor de vier elementen van sport in het algemeen en korfbal in het bijzonder: schieten, springen, snelheid en plezier. Zij zorgen voor leuke opdrachten en veel sport- en spelplezier.

De Kangoeroe Klup is een initiatief van het korfbalvereniging OJC ’98 op voordracht van het Koninklijk Nederlandse Korfbal Verbond (KNKV).

Ook voor onze Kangoeroeleden heeft OJC ’98 met regelmaat leuke nevenactiviteiten. Meer informatie over deze activiteiten is terug te vinden op de activiteitenkalender op onze website.

De Kangoeroetraining is op vrijdagavond en vindt gedurende het veldseizoen plaats op sportpark De Rauwbraken. Tijdens het zaalseizoen is de Kangoeroe Klup in sporthal ’t Ruiven.

  • Tot de herfstvakantie: elke vrijdagavond van 18.30 tot 19.30 uur Kangoeroe Klup-training op sportpark De Rauwbraken
  • Na de herfstvakantie: elke vrijdagavond van 18.00 tot 19.00 uur Kangoeroe Klup-training in sporthal ‘t Ruiven.

Vraag een gratis proeftraining aan via de button hiernaast of kom gewoon eens binnenlopen! Voor meer informatie kunt u altijd mailen naar ojc98@ojc98.nl.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.