Koningsdag 2015

Op maandag 27 april is het weer Koningsdag. Voor OJC’98 is Koningsdag een belangrijke dag. Elk jaar regelen we voor Koningsdag de personele bezetting van de bars in het Leypark in Tilburg. Hiervoor zijn natuurlijk wel vrijwilligers nodig. We doen hiervoor eenberoep op al onze leden vanaf 18 jaar en op de ouders van onze jeugdleden! 


Waarom is dit zo belangrijk?
OJC’98 krijgt voor het regelen van de personele bezetting van de bars in het Leypark een deel van de omzet van deze bars. Voor OJC’98 is het bedrag dat wordt opgehaald met Koningsdag een belangrijke bron van inkomsten. Het is zelfs de grootste bron van inkomsten na de contributie. Door voldoende vrijwilligers te leveren, zorgen we ervoor dat we deze belangrijke bron van inkomsten de komende jaren kunnen behouden.

 

Wat moet er gedaan worden?
In het Leypark in Tilburg vindt elk jaar met Koningsdag een grote kindermarkt plaats met allerlei entertainment. Over het park verspreid staan bars, waar fris, bier en wijn wordt geschonken. Wij regelen de personele bezetting van deze bars. Dit betekent dat de bars worden bezet door alleen OJC’ers, welke zorgen voor de muntverkoop, het tappen van bier, het inschenken van drinken en het verkopen van de drankjes.

 

Nieuwe taak…

Vanaf dit jaar is er ook aan OJC’98 gevraagd om mee te helpen met het schoonhouden van het Leypark. Hierbij horen de volgende taken:

vanaf 9.30 uur: plaatsen van kleine kliko’s over het park en kleine hulp bieden bij de opbouw.

vanaf 12.00 uur: in groepjes schoonhouden van het park en de kliko’s voorzien van nieuwe zakken.

vanaf 16.30 uur: opruimen van het park, kliko’s naar grote containers vervoeren.

We willen graag proberen of we deze taak toe kunnen voegen aan de activiteiten die we al doen op hetLeyparkHier staat een extra vergoeding voor onze vereniging tegenover. Voor deze taken hoef je natuurlijk geen 18 jaar te zijn!

 

Moet ik de hele dag helpen?
De activiteiten in het Leypark vinden dit jaar plaats van11.00 uur tot ongeveer 18.00 uur. Het is dan de bedoeling dat er vanaf ongeveer 11.00 uur mensen aanwezig zijn voor achter de bars. Er zijn mensen die de hele dag komen helpen, maar ook mensen die een paar uurtjes willen komen helpen zijn natuurlijk hartstikke welkom (of juist aan het einde van dag om mee op te ruimen)! Hoe meer mensen zich opgeven, hoe beter we de taken en de uren kunnen verdelen! Ook zijn er mensen nodig voor het opbouwen van de bars. Dit vindt ’s ochtends vanaf 9.30 uur plaats. Ook hiervoor zoeken we vrijwilligers!

 

Wij hopen dat er weer veel leden enthousiast zijn om te komen helpen met Koninginnedag. Opgeven kan via de e-mail: lindy_van_bladel@hotmail.com of op de poster in het clubhuis.

 

Alvast bedankt!! 


Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.