Koningsdag

koningsdagOp zaterdag 26 april is het Koningsdag. Voor OJC’98 is Koningsdag een belangrijke dag. Elk jaar regelen we op deze dag (voorheen op Konginnedag) de personele bezetting van de bars in het Leypark in Tilburg. Hiervoor zijn natuurlijk wel vrijwilligers nodig. We doen hiervoor een beroep op al onze leden vanaf 18 jaar en op de ouders van onze jeugdleden!

Waarom is dit zo belangrijk?
OJC’98 krijgt voor het regelen van de personele bezetting van de bars in het Leypark een deel van de omzet van deze bars. Voor OJC’98 is het bedrag dat wordt opgehaald met Koningsdag een belangrijke bron van inkomsten. Het is zelfs de grootste bron van inkomsten na de contributie en de sponsorgelden. Door voldoende vrijwilligers te leveren, zorgen we ervoor dat we deze belangrijke bron van inkomsten de komende jaren kunnen behouden.

Wat moet er gedaan worden?
In het Leypark in Tilburg vindt elk jaar met Koningsdag een grote kindermarkt plaats met allerlei entertainment. Over het park verspreid staan bars, waar fris, bier en wijn wordt geschonken. Wij regelen de personele bezetting van deze bars. Dit betekent dat de bars worden bezet door alleen OJC’ers, welke zorgen voor de muntverkoop, het tappen van bier, het inschenken van drinken en het verkopen van de drankjes.

Moet ik de hele dag helpen?
De activiteiten in het Leypark vinden plaats van ongeveer 11.00 uur tot ongeveer 20.00 uur. Het is dan de bedoeling dat er vanaf ongeveer 11.00 uur mensen aanwezig zijn voor achter de bars. Er zijn mensen die de hele dag komen helpen, maar ook mensen die een paar uurtjes willen komen helpen zijn natuurlijk hartstikke welkom (bijvoorbeeld van 11.00 uur tot 15.30 uur of van 15.30 uur tot 20.00 uur)! Hoe meer mensen zich opgeven, hoe beter we de taken en de uren kunnen verdelen! Ook zijn er mensen nodig voor het opbouwen van de bars. Dit vindt ’s ochtends vanaf 9.00 uur plaats. Ook hiervoor zoeken we vrijwilligers!

Wij hopen dat er veel leden enthousiast zijn om te komen helpen met Koningsdag. Opgeven kan via de e-mail: lindy_van_bladel@hotmail.com of via de poster in het clubhuis.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.