KNKV Wedstrijdzaken App

De KNKV  Wedstrijdzaken App – voorheen Sportlinked App – is dé korfbal app voor korfballers, toeschouwers en scheidsrechters. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de scheidsrechters in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een korfbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van korfbal houdt!

 • Volg je favoriete spelers, teams of clubs.
 • Bekijk alle standen, uitslagen en programma’s.
 • Bekijk direct de route naar een uitwedstrijd.
 • Bekijk teamprestaties en leuke statistieken.

Let op! Voor coaches en scheidsrechters is het gebruik van de KNKV Wedstrijdzaken App noodzakelijk:

 • Coaches (of eventueel aanvoerders) moeten in de KNKV Wedstrijdzaken App voor iedere wedstrijd de opstelling klaarzetten voor de scheidsrechter. Na afloop van de wedstrijd moeten zij de wisselspelers invoeren.
 • Scheidsrechters maken gebruik van het Digitaal Wedstrijdformulier om de teams te controleren en na afloop van de wedstrijd de eindstand in te voeren.

De KNKV Wedstrijdzaken App is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Registratie voor leden

Ben jij lid van OJC ’98 en wil je gebruik gaan maken van de KNKV Wedstrijdzaken App? Vul dan hieronder je gegevens* in. Bij het registreren in de app moet je namelijk het e-mailadres gebruiken dat bij OJC ’98 bekend is. Dit betekent in veel gevallen dat OJC ’98 je lidgegevens moet bijwerken in Sportlink Club. Als wij niet beschikken over je actuele e-mailadres, kun je helaas niet alle functionaliteiten die de KNKV Wedstrijdzaken App biedt gebruiken.

*Voor de volledigheid vragen we je ook je telefoonnummer in te vullen. Dit is niet verplicht.

  Registratie voor niet-leden

  Niet-leden (bijvoorbeeld (groot)ouders en supporters) kunnen zichzelf registeren in de KNKV Wedstrijdzaken App met hun e-mailadres en een wachtwoord. Dit e-mailadres hoeft niet bekend te zijn bij OJC ’98 of het KNKV. Na registratie ontvang je een e-mail op het opgegeven e-mailadres. Zodra je jouw registratie geactiveerd hebt, kan je inloggen in de KNKV Wedstrijdzaken app.

  Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.