Waarom OJC’98

Lid worden van de leukste sportclub van Berkel-Enschot? Dan moet je bij OJC ’98 zijn! 

Korfbal is een unieke sport
Korfbal is een moderne sport met unieke regels die specifieke vaardigheden vereist. Korfbal is een sport in opkomst en geniet toenemende populariteit. Het is de enige gemengde teamsport in Nederland: jongens/mannen en meisjes/vrouwen sporten samen in één team. Dit draagt bij de sociale ontwikkeling van spelers. Korfbal is daarnaast een fysiek uitdagende sport. Korfballen is goed voor de motorische en lichamelijke ontwikkeling. Korfbal wordt het gehele jaar door gespeeld in een aparte veld- en een zaalcompetitie.

Wedstrijdkorfbal, breedtekorfbal en veel sociale activiteiten
OJC ’98 combineert breedtekorfbal en wedstrijdkorfbal. Bij breedtekorfbal staat het plezier voorop, uiteraard zonder daarbij de aandacht voor sportieve ontwikkeling uit het oog te verliezen. Bij wedstrijdkorfbal ligt de focus sterk op het verbeteren van sportieve prestaties en sportieve groei. OJC ’98 organiseert daarnaast voor haar leden veel (jeugd)activiteiten en evenementen. OJC ’98 staat bekend als een sociale, gastvrije en gezellige vereniging.

Onze accommodatie
OJC ’98 heeft een eigen clubgebouw op sportpark De Rauwbraken (Rauwbrakenweg 42) in Berkel-Enschot.  Naast het clubgebouw liggen een tweetal kunstgrasvelden. Trainingen en wedstrijden in de zaalcompetitie worden in principe gespeeld in sporthal ‘t Ruiven (Vlierakkerweg 4) in Berkel-Enschot.

Waarom OJC ’98?

  • Gezellige sportcultuur
  • Veilige sportomgeving
  • Professionele begeleiding
  • Leuke nevenactiviteiten
  • Focus op prestatie én plezier

Interesse om lid te worden?

  • Heb je behoefte om te bewegen en te sporten?
  • Wil je graag naast het sporten ook sociale contacten te leggen?
  • Trekt gemengd sporten je wel aan?
  • Wil je lid zijn van een gezellige vereniging?
  • Ben je 3 jaar of ouder?

Dan ben je van harte welkom bij OJC ’98!

Gratis meetrainen

Ben je nieuwsgierig geworden en benieuwd of korfbal iets voor jou is? Kom dan onder begeleiding van een ervaren en enthousiaste trainer een keer meedoen. Wanneer jij of je kind wil kennismaken met de korfbalsport bestaat er altijd de mogelijkheid om een maand lang gratis en vrijblijvend mee te trainen.

Proeftraining aanvragen

Sfeer proeven

Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een keer langs te komen om sfeer te proeven en je vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden binnen onze vereniging.

Lid worden

Is korfbal jouw sport en OJC ’98 jouw vereniging? Schrijf je dan in als lid.

> Inschrijven als lid

Contact opnemen
Voor meer informatie of het stellen van vragen, kun je contact opnemen met Tessa van Breugel op telefoonnummer 06-23914879 of via onderstaand contactformulier.

Vraag stellen

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.