Nieuwe website online

Zoals je ziet is de website van korfbalvereniging OJC’98 vernieuwd! De vorige website was al een tijdje in gebruik en voldeed niet meer. Daarom is er nu een nieuwe website met een nieuw uiterlijk! De functies en informatie, die aanwezig waren op de vorige website, zijn nog steeds allemaal aanwezig. Door middel van de nieuwe website kunnen we de informatie beter up-to-date houden en iedereen beter informeren over alles wat er speelt rondom OJC’98. Kijk eens rond op de vernieuwde website en laat weten wat je ervan vindt! Je kunt je mening geven door het reactieformulier onder dit bericht in te vullen.

Het gedeelte ‘Mijn OJC’98’ is alleen toegankelijk voor leden van korfbalvereniging OJC’98. Hier vind je alle belangrijke documenten, zoals: rijlijsten, schoonmaakroosters, wedstrijdformulieren etc. Ook is in ‘Mijn OJC’98’ een overzicht te vinden van alle leden met de belangrijkste contactgegevens. Daarnaast hebben leden de mogelijkheid om nieuwsberichten en/of foto’s in te sturen. Deze berichten en/of foto’s worden na goedkeuring van de redactie op de website geplaatst.
Alle leden van OJC’98 ontvangen z.s.m. per e-mail hun gebruikersnaam en wachtwoord om gebruik te kunnen maken van ‘Mijn OJC’98’.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.