Nieuws van de recreanten

In het artikel (onlangs in de weekendkrant) staan wij als recreantengroep niet genoemd. Maar we zijn nog steeds springlevend.

We komen elke donderdag in het clubhuis bij elkaar. Daar zijn we het 1e uur op diverse manieren actief. Deze periode vullen we met darten -poulen – sjoelen- koersbal (een onderdeeltje van het midgetgolf). De donderdagavond is voor ieder van ons belangrijk, we blijven / komen in beweging en hebben een heel gezellige avond.

Maar de echte reden waarom ik weer eens iets laat horen van de recreanten is dat we in het laatste weekend van oktober voor de 25e keer een weekend weggaan met elkaar. In 1991 zijn we hiermee begonnen en er zijn nog veel recreanten die al vanaf het begin mee zijn geweest.

De laatste 12 jaar wordt het weekend voorbereid door 4 recreanten en die weten alles geheim te houden tot de 1e of 2e donderdag in oktober. Dan horen we waar we naar toe gaan en wat we allemaal gaan doen. Altijd spannend. Dit jaar gaan we met 19en naar Genk en Hasselt. We wandelen, bezoeken musea,  gaan lekker eten enz. We hebben er allemaal weer zin in.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.