OJC 1 wint laatste zaalwedstrijd

Voor het eerste team van OJC’98 stond dit weekend al de laatste wedstrijd van de zaalcompetitie op het programma. In sporthal ‘t Ruiven werd er gespeeld tegen de nummer laatst van de ranglijst: Mariarade. De wedstrijd begon stroef voor OJC. Net zoals in de uitwedstrijd konden de spelers van OJC’98 geen vuist maken en bleef de score achter. Er stond na een kwartier dan ook een kleine voorsprong voor Mariarade op het scorebord. De wedstrijd kantelde echter volledig na een rode kaart voor een heer van Mariarade. Deze heer was al meerdere malen gewaarschuwd, maar bleef (net zoals in de uitwedstrijd overigens) de spelers van OJC fysiek opzoeken, waarna de scheidsrechter niet anders kon dan de speler wegsturen. Mariarade had geen reserve-heer beschikbaar, dus moesten ze de wedstrijd uit spelen met zeven spelers. OJC kon hierdoor eenvoudig uitlopen. Met rust stond er slechts een 7-5 voorsprong op het scorebord, na rust werd deze score uitgebouwd tot een 21-10 einduitslag.
Het tweede senioren team kreeg koploper Synergo op bezoek. Het verschil in kwaliteit was duidelijk aanwezig en Synergo was dan ook een maatje te groot voor OJC’98 2. Uitslag: 4-18.

Bij de jeugd speelden vrijwel alle ploegen een thuiswedstrijd. Helaas konden we bij de jeugd dit weekend maar één overwinning noteren. De D1 won overtuigend. De kampioensploeg versloeg OEC met 18-1.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.