Opbrengst collecte

news_1_1294141283In de week van 5 april 2014 zijn 18 collectanten – waaronder 7 uit onze eigen korfbalvereniging – op pad gegaan voor de jaarlijkse collecte ten behoeve van het Fonds Gehandicaptensport. Samen met nog 11 andere collectanten uit Tilburg en Berkel-Enschot is de opbrengst van deze collecte dit jaar – alleen in Berkel-Enschot – uitgekomen op een bedrag van  € 1.507,71. Namens het Fonds zeg ik daarom alvast tegen alle collectanten: heel hartelijk dank voor jullie inzet!

Als dank voor deze inzet mogen wij – na aftrek van kosten – van dit prachtige bedrag 25%  in de clubkas storten. Dit komt neer op een bedrag van € 374,68. Namens het bestuur van OJC98 zeg ik daarom nogmaals aan alle collectanten heel hartelijk dank voor jullie inzet!

Voor volgend jaar zal deze collecte beslist weer op de activiteitenagenda komen staan. Want weet je, als ieder clublid zich die week 1 uur beschikbaar stelt om met de bus langs de deuren te gaan, dan gaan we met gemak over dit bedrag heen. Daarom zal volgend jaar weer een oproep worden gedaan om je te melden als collectant, voor financiële steun aan je gehandicapte sportcollega, maar ook om de eigen clubkas met wederom een mooi bedrag aan te vullen.

Wij hopen op veel nieuwe collectanten te mogen rekenen.

Namens Fonds Gehandicaptensport en het bestuur van OJC’98

Met vriendelijke groet,

Saskia Tielemans
Coördinator collecte

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.