OPROEP: ALS VRIJWILLIGER NAAR PINKPOP

OJC ’98 is onlangs benaderd door JUST, een fruitmerk van Hessing, om tijdens Pinkpop de uitbating van een tweetal fruitbars te verzorgen. Wij zijn op dit moment aan het inventariseren of we voldoende vrijwilligers kunnen vinden die als JUST-ambassadeur fruit- en groentemaaltijden willen verkopen tijdens het festival.

 

OJC ’98 krijgt een mooie financiële vergoeding voor de uitbating van de fruitbars, maar ook voor de vrijwilligers is dit een ontzettend leuke kans. Als vrijwilliger krijg je namelijk gratis crew-toegang tot het festival en de mogelijkheid tot gratis overnachting op de crewcamping. Daarnaast mag je uiteraard gratis alle JUST-producten proeven.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Vrijdag 2 juni             4 personen (opbouw)

Zaterdag 3 juni          ± 13 personen

Zondag 4 juni            ± 13 personen

Maandag 5 juni         ± 13 personen

 

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers van minimaal 16 jaar. Het is de bedoeling dat iedere vrijwilliger minimaal één dienst van 8 uur draait. De rest van de dag kan door vrijwilligers vrij worden besteed op het festival. Ook mogen vrijwilligers overnachten op de crewcamping. Natuurlijk heb je wel alleen meerdere dagen toegang tot het festivalterrein als je je opgeeft voor meerdere diensten.

 

Aanmelden?

Aanmelden graag uiterlijk maandag 10 april aanstaande door een mailtje te sturen naar Tessa van Breugel: tessa@ojc98.nl. Graag hierbij zo exact mogelijk vermelden op welke dag(en) je beschikbaar bent.

 

Let op!

Alleen als OJC ’98 de personele bezetting volledig rond krijgt voor woensdag 12 april, zal JUST definitief met ons in zee gaan. Aangezien Pinkpop tegelijk is met ons eigen jeugdkamp, doen wij nadrukkelijk een beroep op ouders van jeugdleden (én eventuele familieleden, vrienden en kennissen) om zich aan te melden.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.