Overtuigende overwinning OJC’98 1

Afgelopen zondag speelden de senioren 1 tegen Fortuna ’68 in sporthal ‘t Ruiven. Fortuna ’68 staat tweede in de competitie en in de uitwedstrijd werd er dan ook verloren van deze ploeg. Deze wedstrijd was het eerste team duidelijk gebrand op revanche. De wedstrijd begon met twee felle ploegen, welke beide de opdracht had om de tegenstander kort te verdedigen. OJC had de eerste helft het betere van het spel, maar wist dit niet om te zetten in veel doelpunten. De tweede helft speelde OJC minder slordig en konden de bezoekers het spel van de eerste helft niet voortzetten. In de tweede helft liep het eerste team dan ook eenvoudig uit tot een 16-5 overwinning.
Het tweede team had geen kind aan Ready ’60 2. Na 30 minuten spelen stond er een voorsprong van 14-2 op het scorebord. In de tweede helft ging het tempo wat omlaag en werd er ook minder gescoord, maar uiteindelijk werd er eenvoudig gewonnen met 20-8.

Bij de jeugdploegen werd er gewonnen door de B1 (4-3) en C1 (4-7). De pupillen E1 wisten helaas niet te winnen van Tilburg (1-4), maar speelden wel een goede wedstrijd.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.