Planning Koningsdag

koningsdagAanstaande zaterdag is het Koningsdag! Dit jaar zijn we natuurlijk weer met erg veel vrijwilligers actief in het Leypark in Tiburg. Om alles in goede banen te leiden is er een planning gemaakt. Deze kun je hier vinden. Meer informatie en instructies vind je door op ‘Lees meer’ te klikken.

 

 

Beste vrijwilligers,

Allereerst natuurlijk hartelijk bedankt dat jullie mee willen helpen met Koningsdag. Hier zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee!

Hierbij alle belangrijke informatie over het tappen op Koningsdag.

Voor de opbouwers:
Graag om 9.00 uur verzamelen voor het opbouwen.

Voor de tappers:
In de bijlage vinden jullie de barindeling. Er zijn drie clusters:

– bar 1: één grote bar + één verkooppunt                                                 klein veldje bij kraam

– bar 2a + 2b: twee grote bars + één verkooppunt waarvan 1 met pin   hoofdpodium

– bar 3a + 3b: één grote bar + één kleine bar + één verkooppunt                    eind grote veld

Bar 1 en bar 2 gaan om 11.00 uur open (10.30 uur verzamelen), bar 3 gaat om 12.30 uur open (12.00 uur verzamelen). Kijk waar je bent ingedeeld en hoe laat je wordt verwacht. We hebben zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen die iedereen qua tijd en indeling heeft doorgegeven.

Naast de barindeling is er ook een indeling voor de muntverkoop gemaakt. De tijden van de muntverkoop mag je in overleg met het kassahoofd omwisselen, echter is het wel de bedoeling dat er steeds tenminste twee personen aanwezig zijn in het verkoophokje.

Om herkenbaar te zijn, zullen de tappers worden gevraagd om een oud OJC-shirt aan te trekken. Deze worden zo veel mogelijk vrijdag bij en na de trainingen uitgedeeld. Voor de vrijwilligers die niet meer in het clubhuis komen, zullen we zorgen dat er shirts aanwezig zijn.

Verder hierbij nog een paar punten die het Oranje Comité aan ons heeft doorgegeven:

 • Drank kan alleen maar gekocht worden met muntjes. Muntjes kosten 1,90 euro.
 • Er zijn 3 verkooppunten voor muntjes. Bij bar 2 is een pinautomaat.
 • We serveren frisdrank, bier en wijn.
 • Frisdrank wordt in kleine flesjes of blikjes verkocht.
 • Per bar is één persoon aanspreekpunt voor het Oranje Comité (barhoofd). Verder wordt er een kassahoofd aangewezen zodat het bezetten en ruilen van de kassa’s goed verloopt.
 • Alleen het barhoofd mag de druk en koolzuur van de bierfusten aanpassen. Verder moet iedereen hier van afblijven!
 • Mart Hens is de schakel tussen OJC’98 en het Oranje Comité. Hij kan ook contact opnemen met het Oranje Comité en Bevers (van de drank). Bij problemen of vragen kun je bij hem terecht!
 • Het Oranje Comité zal iemand van hen koppelen aan een kassa en een bar om munten te leveren en de kassa af te romen. Dit zal dus steeds dezelfde persoon zijn.
 • Geen traytjes met dranken meer openmaken als de bar bijna gaat sluiten.
 • Precieze eindtijd is afhankelijk van de drukte. Het sluiten van de bars gaat geleidelijk. Dit gaat in overleg met het Oranje Comité. In principe is de eindtijd van het evenement 18.00 uur.
 • Afspraak met het Oranje Comité is dat de bars na afloop schoon achtergelaten te worden. Rondom de bars dient het vuil opgeruimd te worden, zoals lege flesjes, vuile glazen, karton en volle prullenbakken. Het verzoek is om voordat je weggaat om even mee te helpen met opruimen.

We zijn dit jaar met een redelijke bezetting. In overleg met het barhoofd zou het mogelijk moeten zijn om pauzes in  te plannen om even wat te eten en over het park te lopen.

Wij hopen dat iedereen een gezellige dag heeft en natuurlijk dat we een mooi bedrag kunnen ophalen voor onze vereniging!! Iedereen alvast hartelijk bedankt voor het helpen!

Tot zaterdag!

Groeten,
Lindy van Bladel
Mark van Nieuwburg
Mart Hens

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.