UITNODIGING 20-JARIG JUBILEUM

Beste (oud-)leden van OJC ’98, Jong-Brabant en Oranje-Wit,

Zoals eerder aangekondigd zal op zaterdag 25 augustus aanstaande het 20-jarig jubileum van korfbalvereniging OJC ’98 worden gevierd. Dit feestelijke moment willen we graag met zoveel mogelijk van onze huidige leden en oud-leden (inclusief oud-leden van Oranje-Wit en Jong-Brabant) vieren.

Voor dit jubileum is een prachtig feestprogramma samengesteld op sportpark De Rauwbraken in Berkel-Enschot dat plezier garandeert aan jong en oud. De feestelijkheden zullen starten vanaf 14.00 uur en uiteraard duren tot in de late uurtjes!

MIDDAGPROGRAMMA
In de middag zal een beachkorfbaltoernooi worden georganiseerd. Meedoen? Dat kan! Ook als je oud-lid bent of geen korfbalervaring hebt… Teams bestaan uit 4 tot 6 spelers (gemengd) en uiteraard staat tijdens dit toernooi het plezier voorop! Er zal een apart toernooi worden georganiseerd voor de jeugd (F t/m B; in ten minste twee leeftijdscategorieën) en de junioren/senioren.

Geef je op vóór woensdag 22 augustus 2018 via ojc98@ojc98.nl o.v.v. je naam, leeftijd & of je korfbalervaring hebt. Individueel aanmelden is mogelijk, maar uiteraard zouden we het ook erg leuk vinden als er ‘vriendenteams’ zijn die de uitdaging aan willen gaan. Want zeg nou zelf: wat is er leuker dan weer samen met je oud-teamgenoten het veld op te stappen?

Na het beachkorfbal zal er tijd zijn voor een hapje en een drankje. Er zal voldoende gelegenheid zijn om bij OJC ’98 te eten. Ook zullen er voor de jeugd de gehele dag springkussens en spellen zijn.

AVONDPROGRAMMA
Om 18.30 uur zal de borrel voor leden en oud-leden officieel starten. Aansluitend zal er een jubileumfeest zijn in het clubhuis van OJC ’98. Een leuk moment om elkaar weer eens te ontmoeten!

Jubileumcommissie en bestuur willen graag benadrukken dat oud-leden – ook als zij niet willen deelnemen aan het beachkorfbaltoernooi – de gehele dag van harte welkom zijn!

Wij hebben ons best gedaan zoveel mogelijk oud-leden uit te nodigen voor dit jubileum, maar kunnen alle hulp gebruiken om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dus zegt het voort!

Hopelijk tot 25 augustus op sportpark De Rauwbraken!

Met vriendelijke groet,
Bestuur & Jubileumcommissie OJC ’98

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.