RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE BIJNA VAN START

Rabobank Tilburg en omstreken organiseert ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. De basisgedachte van de Rabobank Clubkas Campagne is dat leden van Rabobank Tilburg en omstreken inspraak krijgen op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. Deze winst vloeit zo terug naar het lokale verenigingsleven.

Leden stemmen
Leden van de bank kunnen hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Het is dan ook in het belang van de clubs om zoveel mogelijk stemmen te werven. De stemperiode vindt plaats van 2 tot en met 14 oktober 2018.

Beschikbaar bedrag
Rabobank Tilburg en omstreken stelt € 200.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Hoe meer stemmen, des te meer geld voor de club. Alle leden vanaf 18 jaar (op 1 september 2018) mogen vijf stemmen uitbrengen via de stemmodule van de Rabobank Clubkas Campagne. Dat betekent dat de waarde van de stem achteraf wordt bepaald, op basis van het totaal aantal uitgebrachte stemmen.

Let op! Alleen klanten die vóór 1 september lid van de bank waren, kunnen stemmen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

  1. Jack van Dongen

    OJC staat niet op de lijst.
    Dusd daar kan ik niet op stemmen. Hoe zit dat?

    • Tessa van Breugel

      OJC ’98 doet dit jaar mee bij Rabobank Tilburg i.p.v. Rabobank Hart van Brabant. Stemmen is dus alleen mogelijk voor leden van Rabobank Tilburg.

Reageren is niet mogelijk