Seizoensafsluiting 2018

Het seizoen loopt op z’n einde, maar voor de vakantie begint sluiten we het seizoen ook dit jaar weer gezamenlijk af. Iedereen is van harte welkom: van kangoeroes tot recreanten! Traditiegetrouw staan tijdens de afsluitdag uiteraard het koppelschiettoernooi, het ouder-kindtoernooi en de afsluitende barbecue op het programma.

PROGRAMMA (tijden onder voorbehoud)

13.30 – 16.30 uur Koppelschiettoernooi (vanaf aspiranten C)

13.30 – 16.30 uur Ouder-kindtoernooi (voor alle leeftijden)

Vanaf 17.00 uur Barbecue

Let op! Deelname aan zowel het koppelschiettoernooi als het ouder-kindtoernooi is helaas niet mogelijk.

FRANS SCHMITZ KOPPELSCHIETTOERNOOI

Afgelopen jaar wonnen Sandra en Remco de Frans Schmitz Wisselbokaal. Zullen de kampioenen van vorig jaar hun titel verdedigen? En wie mogen zich straks een jaar lang de beste schutters van OJC ‘98 noemen? Opgeven uiterlijk 15 juni bij Tessa van Breugel via tessa@ojc98.nl of de inschrijflijst in het clubhuis.

OUDER-KINDTOERNOOI

Ook dit jaar krijgen korfballers en hun ouders, broertjes, zusjes, ooms, tantes en buren weer de kans om met en tegen elkaar te korfballen tijdens het ouder-kindtoernooi! Opgeven uiterlijk 8 juni bij Gert-Jan Venhuizen via g.venhuizen@home.nl of de inschrijflijst in het clubhuis.

BARBECUE

De sportieve activiteiten zullen ook dit jaar worden afgesloten met een barbecue. De kosten bedragen € 12,00 p.p. vanaf 13 jaar en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar eten gratis mee! Je hoeft uiteraard niet per se mee te doen aan de toernooien om mee te eten. Om deel te nemen aan de barbecue graag uiterlijk 12 juni aanmelden en betalen bij Gerdy van Breugel. Aanmelden kan via ojc98.tilburg@knkv.net. Betalingen graag naar Rabobanknummer NL 80 RABO 0138922500 t.n.v. G. van Breugel.

EEN HANDJE HELPEN?

Vele handen maken licht werk. We hopen daarom weer op de inzet van vele vrijwilligers om deze dag tot een succes te maken. Te denken valt bijvoorbeeld aan het klaarzetten en opruimen van palen, het fluiten van wedstrijden en het helpen achter de bar. Mail naar ojc98.tilburg@knkv.net om je aan te melden als vrijwilliger!

LET OP!

* De inschrijving voor het ouder-kindtoernooi sluit op vrijdagavond 8 juni.

* De inschrijving voor het koppelschiettoernooi sluit op vrijdagavond 15 juni.

* De inschrijving voor de barbecue sluit op dinsdag 12 juni.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.