Seizoensafsluiting op zaterdag 11 juli

We hebben een bijzonder seizoen achter de rug. Ondanks het coronavirus en alle overheidsmaatregelen die ook na 1 juli nog gelden, willen we het seizoen graag gezamenlijk afsluiten. Uiteraard wel in aangepaste vorm, zodat we de ons netjes kunnen houden aan alle voorschriften.

PROGRAMMA (tijden onder voorbehoud)

14.00 – 16.30 uur: Koppelschiettoernooi

14.30 – 16.00 uur: Jeugdactiviteit

Vanaf 17.00 uur: Frietkraam (bij voldoende belangstelling)

Let op! Deelname aan zowel het koppelschiettoernooi als de jeugdactiviteit is helaas niet mogelijk.

JEUGDACTIVITEIT

Helaas is het vanwege de 1,5 meter afstand-regel dit jaar niet mogelijk om een ouder-kind toernooi te organiseren. Natuurlijk staat er wel een alternatieve activiteit voor de jonge jeugd op de planning. Wat dit voor activiteit zal zijn, houden we nog even geheim. Een aantal dagen voor de seizoen afsluiting zullen we alle benodigde info bekend maken.

Aanmelden

  • Inschrijving staat open voor alle jeugdleden tot en met de pupillen D. Ook broertjes en zusjes vanaf 6 jaar zijn van harte welkom om mee te doen.
  • Aanmelden liefst zo snel mogelijk maar uiterlijk donderdag 9 juli bij Tessa van Breugel via tessa@ojc98.nl of 06-23914879.
  • Vermeld bij de inschrijving hoe oud broertjes en zusjes zijn, zodat daar bij de organisatie rekening mee kan worden gehouden.

FRANS SCHMITZ KOPPELSCHIETTOERNOOI

Het jaarlijkse koppelschiettoernooi gaat dit jaar wel gewoon door! Jeroen en Jasper gingen vorig jaar met de bokaal naar huis. Welk koppel kroont zich dit jaar tot kampioen?

Aanmelden

  • Inschrijving staat open voor alle leden (vanaf aspiranten C) en iedereen die verder deel wil nemen (zoals oud-leden, recreanten, familie en vrienden).
  • Inschrijven uiterlijk donderdag 9 juli bij Tessa van Breugel via tessa@ojc98.nl of 06- 23914879.
  • Vermeld bij je inschrijving met wie je een koppel vormt. Wil je graag deelnemen, maar heb je geen partner? Laat het op tijd weten zodat we voor een oplossing kunnen zorgen.

FRIETKRAAM

Bij voldoende animo zal er na alle sportieve activiteiten een frietkraam komen voorrijden. Voor€ 7,50 p.p. vanaf 9 jaar en € 5 p.p. voor kinderen t/m 9 jaar is het mogelijk om mee te eten. Kinderen t/m 4 jaar eten gratis mee. Je hoeft uiteraard niet per se mee te doen aan de toernooien om mee te eten.

Graag zo snel mogelijk maar uiterlijk dinsdag 7 juli aanmelden bij Gerdy van Breugel via ojc98@ojc98.nl zodat we kunnen bepalen of er voldoende animo is. Betalen hoeft pas op de dag van de seizoen afsluiting.

EEN HANDJE HELPEN?

Vele handen maken licht werk. We hopen daarom weer op de inzet van vele vrijwilligers om deze dag tot een succes te maken. Te denken valt bijvoorbeeld aan het klaarzetten van materialen en het helpen achter de bar. Mail naar ojc98@ojc98.nl om je aan te melden als vrijwilliger!

MAATREGELEN

Tijdens de seizoen afsluiting moeten alle aanwezigen de volgende spelregels in acht nemen:

  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je zo snel mogelijk testen.
  • Ben je 18 jaar of ouder? Houd dan tijdens de afsluitdag 1,5 meter afstand van anderen. Alleen tijdens het koppelschiettoernooi is het niet verplicht afstand te houden. Langs de lijn, aan de bar, op het terras, in de kleedkamer etc. moet er afstand worden gehouden. De 1,5 meter afstand-regel geldt niet voor personen jonger dan 18 jaar.
  • Was vaak je handen en desinfecteer je handen telkens voordat je het kunstgrasveld betreedt.
  • Volg de aangewezen looproutes en luister naar aanwijzingen van de organisatoren.

Het clubhuis zal tijdens de seizoen afsluiting open zijn. Dit betekent dat er gebruik kan worden gemaakt van de toiletten en kleedkamers (voor 18+ altijd met inachtneming van 1,5 meter van elkaar). Uiteraard is ook de bar open. We verzoeken iedereen om zoveel mogelijk met pin te betalen en om drankjes zoveel mogelijk buiten te nuttigen omdat het buiten makkelijker is om 1,5 meter afstand te houden.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.