Seizoensafsluiting zaterdag 3 juli

In een jaar waarin alles anders was, willen we alles op alles zetten om de jaarlijkse seizoen afsluiting door te laten gaan! De seizoen afsluiting staat gepland op zaterdag 3 juli. En traditiegetrouw is het een dag voor jong en oud en maakt het niet uit of je korfbalervaring hebt of juist helemaal niet!

PROGRAMMA (tijden onder voorbehoud)

12:30 – 14.00 uur Opbouwen

14.00 – 14.30 uur Inloop

14.30 – 16.30 uur Koppelschiettoernooi & Ouder-kindtoernooi

16.30 – 17.00 uur Prijsuitreiking

Vanaf circa 17.00 uur Frietkraam

 

Let op: deelname aan zowel het koppelschiettoernooi als het ouder-kindtoernooi is helaas niet mogelijk.

 

OUDER-KINDTOERNOOI

Ook dit jaar krijgen korfballers en hun ouders, broertjes, zusjes, ooms, tantes en buren weer de kans om met en tegen elkaar te korfballen tijdens het ouder-kindtoernooi!

Aanmelden

 • Om mee te kunnen doen moet je jezelf uiterlijk vrijdag 25 juni aanmelden. Alle jeugdleden plus ouders, broers, zussen, ooms, tantes en buren etc. kunnen zich aanmelden door te mailen naar Gertjan Venhuizen via ojc98@ojc98.nl

 • Aanmelden bij voorkeur in koppels van één volwassene en één kind. Mocht u als ouder niet mee willen/kunnen doen en is er ook geen andere volwassene die een koppel kan vormen met uw kind, dan kan uw kind natuurlijk wel ingedeeld worden bij een team.

 • Vermeld bij de opgave de leeftijden van alle kinderen die deelnemen, zodat daar bij de samenstelling van de teams rekening mee gehouden kan worden.

Hoe gaat het allemaal in z’n werk?

Het ouder-kindtoernooi is een toernooi waarbij de gezelligheid voorop staat. Jeugdspelers kunnen voor één keertje samen met bijvoorbeeld hun vader of moeder korfballen in hetzelfde team of juist de strijd met elkaar aangaan. Korfbalervaring is absoluut niet vereist!

Enkele dagen voor het toernooi worden de teams, bestaande uit jeugdleden plus ouders, samengesteld. Per mail wordt doorgegeven in welk team je staat en de kleur van het T-shirt waarin je moet spelen. Tevens krijg je dan de tijden dat er gespeeld wordt en de regels van het toernooi.

 

FRANS SCHMITZ KOPPELSCHIETTOERNOOI

Het jaarlijkse koppelschiettoernooi kan op de seizoen afsluiting natuurlijk niet ontbreken! Wie winnen de Frans Schmitz Wisselbokaal en mogen zich een jaar lang de beste schutters van OJC ‘98 noemen?

Aanmelden

 • Inschrijving staat open voor alle leden (vanaf aspiranten C) en iedereen die verder deel wil nemen (zoals oud-leden, recreanten, familie en vrienden).

 • Inschrijven uiterlijk donderdag 1 juli bij Tessa van Breugel via tessa@ojc98.nl of 06-23914879.

 • Vermeld bij je inschrijving met wie je een koppel vormt. Wil je graag deelnemen, maar heb je geen partner? Laat het op tijd weten zodat we voor een oplossing kunnen zorgen.

Spelregels

 • Deelname is alleen mogelijk in tweetallen.

 • Het toernooi bestaat uit een poulefase en een knock-outfase.

 • Het speelschema zal bekend worden gemaakt op de dag van het toernooi.

 • Wedstrijden duren 7,5 minuten. Start- en eindsignaal wordt centraal geregeld.

 • Er mag alleen om en om worden geschoten door de koppels.

 • Het is niet toegestaan om de bal langer dan 10 seconden in bezit te houden.

 • De koppels wisselen van paal na 5 doelpunten.

 • De welbekende doorloopbal is toegestaan.

 • Doelpunten tellen alleen als de bal door de korf is vóór het eindsignaal.

 

FRIETKRAAM

Bij voldoende animo zal er na alle sportieve activiteiten een frietkraam komen voorrijden. Voor € 6,50 p.p. vanaf 10 jaar en € 5,00 p.p. voor kinderen t/m 9 jaar is het mogelijk om mee te eten. Je hoeft uiteraard niet per se mee te doen aan de toernooien om mee te eten.

Graag uiterlijk 25 juni aanmelden bij Gerdy van Breugel via ojc98@ojc98.nl zodat we kunnen bepalen of er voldoende animo is. Betalen graag contant of per pin op de dag van de seizoen afsluiting.

 

EEN HANDJE HELPEN?

Vele handen maken licht werk. We hopen daarom weer op de inzet van vele vrijwilligers om deze dag tot een succes te maken. Te denken valt bijvoorbeeld aan het klaarzetten van materialen en het helpen achter de bar. Mail naar ojc98@ojc98.nl om je aan te melden als vrijwilliger!

 

CORONA-MAATREGELEN

Tijdens de seizoen afsluiting moeten we natuurlijk de op dat moment geldende corona-maatregelen in acht nemen. Het lijkt erop dat er eind juni weer nieuwe versoepelingen worden doorgevoerd. We houden jullie op de hoogte over wat er kan en mag op 3 juli.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.