Seizoensafsluiting

Het seizoen 2013/2014 sluiten we af op zaterdag 21 juni. Op deze dag staat traditiegetrouw het ouder/kind-toernooi op het programma en sinds vorig jaar wordt er tijdens het koppelschiettoernooi gestreden om de ‘Frans Schmitz-bokaal’. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan het jeu de boules. De dag wordt afgesloten met een barbecue. Voorafgaand aan de barbecue zullen de toernooiwinnaars gehuldigd worden en worden de kampioensteams van afgelopen veldcompetitie in het zonnetje gezet.

Barbecue
Vanaf 17.00 uur zal er een barbecue worden georganiseerd. De kosten bedragen € 12.00 p.p. vanaf 13 jaar en € 5,00 voor kinderen van 5 t/m 12 jaar. Kinderen tot en met 4 jaar eten gratis mee!
Aanmelden en betalen (uiterlijk 13 juni) voor de barbecue bij Gerdy van Breugel. Je kunt ook mailen naar ojc98.tilburg@knkv.nl.

Ouder/kind-toernooi
Een toernooi waarin de gezelligheid voorop staat. Buiten eeuwige roem en misschien een mooie foto als herinnering, zijn er géén grote prijzen te behalen. We starten, afhankelijk van het aantal deelnemers, om 14.00 of 14.30 uur.
Om mee te kunnen doen moet je jezelf van tevoren opgeven. Alle jeugdleden + ouders kunnen zich opgeven bij Gertjan Venhuizen.
Enkele dagen voor het toernooi worden de teams, bestaande uit jeugdleden plus ouders, samengesteld. Per mail en via de website wordt doorgegeven in welk team je staat en de kleur van het t-shirt waarin je moet spelen. Tevens krijg je dan de tijden dat er gespeeld wordt en de regels van het toernooi.
Ook broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes mogen meedoen.  Vermeld bij de opgave dan wel hoe oud ze zijn, zodat daar bij de samenstelling van de teams rekening mee gehouden kan worden. Mocht u als ouder niet mee willen/kunnen doen, dan kan uw zoon of dochter natuurlijk wel ingedeeld worden bij een team.
Aanmelden voor het toernooi: Uiterlijk 13 juni via g.venhuizen@home.nl of op de lijst in het clubhuis.

Koppelschiettoernooi
Ook dit jaar wordt er tijdens de afsluitdag het koppelschiettoernooi georganiseerd. Voor de tweede maal zal er gestreden worden om de ‘Frans Schmitz-bokaal’. De aanvangstijd van het koppelschiettoernooi is afhankelijk van het aantal deelnemers en zal z.s.m. worden bekend gemaakt.
Inschrijven kan op het inschrijfformulier in de kantine of door te mailen naar ojc98.tilburg@knkv.nl onder vermelding van ‘inschrijving koppelschiettoernooi’. Vermeld bij je inschrijving met wie je een koppel vormt. Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 20 juni.

  • Inschrijving staat open voor de oude jeugd (aspiranten B en junioren A), senioren en iedereen die verder deel wil nemen (zoals oud-leden, ouders, plezanten en vrienden).
  • Deelname is alleen mogelijk in tweetallen.
  • Alle koppels strijden eerst in poules tegen elkaar. De nummers 1 en 2 van elke poule gaan verder naar de knock-outfase. Het speelschema zal bekend worden gemaakt op de dag van het toernooi.
  • Wedstrijden duren 2 x 5 minuten. Start, wissel en eindsignaal wordt centraal geregeld.
  • De afstand tussen beide palen is 6 meter. De hoogte van de palen is 3,50 meter. Er zal worden geschoten met een bal nr. 5.
  • Er mag alleen om en om worden geschoten door de koppels.
  • Het is niet toegestaan om de bal langer dan 10 seconden in bezit te houden
  • Het in het wedstrijdschema eerstgenoemde koppel kiest vanaf welke paal zij beginnen.
  • Er moet altijd worden geschoten vanaf naast de paal. De welbekende doorloopbal is dus niet toegestaan.
  • Doelpunten tellen alleen als de bal door de korf is vóór het eindsignaal.

Jeu de boules
Niet deelnemen aan één van de toernooien en toch sportief bezig zijn: Speel dan vanaf 15.00 uur een spelletje Jeu de Boules op onze banen. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden en er is voldoende spelmateriaal aanwezig.

Een handje helpen?
Voor deze middag kunnen we nog wel hulp gebruiken.
Te denken valt bijvoorbeeld aan:
–      velden uitleggen /opruimen
–      palen voor het koppelschieten klaarzetten/opruimen
–      wedstrijdsecretariaat
–      fluiten van wedstrijden
–      helpen achter de bar etc.
Graag ook hiervoor opgeven bij Gertjan Venhuizen/Gerdy van Breugel of mailen naar ojc98.tilburg@knkv.nl.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.