Sparen voor je sportvereniging bij Jumbo

Van woensdag 8 februari tot en met dinsdag 14 maart 2017 kunt u bij Jumbo Eikenbosch Berkel-Enschot sparen voor onze sportvereniging. Bij elke besteding van € 10,- ontvangt u een sportpunt. Deze sportpunten kunt u toekennen aan een sportvereniging van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan OJC ‘98 te geven. Van de punten die we ophalen kunnen we namelijk extra sport- en spelmaterialen voor de sportvereniging aanschaffen. We hopen met name op nieuwe materialen voor de jeugd van de club zodat onze jeugdleden nog meer plezier kunnen beleven aan korfballen bij OJC ’98!

Op de website www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/kv-ojc-98/# kunt u zien wat onze spaardoelen precies zijn. Op deze site kunt u de sportpunten ook direct aan onze vereniging toekennen. Geen zin of tijd om de sportpunten te verzilveren? Lever uw gespaarde punten dan in bij Tessa van Breugel.

Om zoveel mogelijk sportpunten te verzamelen voor OJC ’98 willen we u natuurlijk vragen om zelf sportpunten te sparen voor OJC ’98. We hopen daarnaast dat u aan familie, vrienden, kennissen en oud-leden vraagt hetzelfde te doen. En staat er iemand voor u bij de kassa die geen sportpunten spaart? Wij kunnen ze goed gebruiken!

Velen van jullie doen misschien normaal geen boodschappen bij Jumbo Eikenbosch Berkel-Enschot, maar misschien is het mogelijk om toch een keertje daar de boodschappen te halen. Ouders van jeugdleden woonachtig in Tilburg kunnen bijvoorbeeld tijdens de jeugdtraining boodschappen doen. Dat is niet alleen gezellig en een nuttige besteding van de tijd, maar ook iets waar de vereniging u heel dankbaar voor is!

We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze vereniging.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.