Sponsoring & OJC ’98

OJC ’98 is een sportverenging die zowel een culturele als vormende taak heeft in de regio. De vereniging biedt een plek waar zowel jongeren als volwassenen zich op een sportieve en gezellige manier kunnen ontplooien. Korfbal is een unieke sport, waarbij zowel mannen als vrouwen in één team spelen. Ook de sterk groeiende jeugdafdeling biedt volop mogelijkheden om de gemeenschap te bereiken met uw reclameboodschap. Wil uw bedrijf zich profileren als een bedrijf dat cultuur, sport en/of de jeugd (de toekomst!) belangrijk vindt, dan is OJC ’98 uw ideale partner!

Hoofdsponsor
Als hoofdsponsor springt uw naam in het oog op de shirts van het 1e en 2e team van OJC ’98. Het 1e en 2e team komen uit in het wedstrijdkorfbal en hebben daardoor in de regio, maar ook in de rest van Nederland, een positieve uitstraling. Daar waar  mogelijk zal OJC ’98 de hoofdsponsor promoten. Op de website van de vereniging en op flyers is ruimte voor de hoofdsponsor gereserveerd. Op het hoofdsponsorschap is maatwerk van toepassing, de  mogelijkheden zijn eindeloos en aan te passen aan uw wensen.

Shirt- en kledingsponsoring
OJC ’98 heeft naast het 1e en 2e team nog andere senioren- en jeugdteams. Wilt u één van deze teams sponsoren, dan kan dat. Op het wedstrijdshirt van het betreffende team komt uw bedrijfsnaam te staan, wat leidt tot een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf in de regio. Ook behoort het tot de mogelijkheden om het tenue naast de wedstrijdshirts uit te breiden met trainingspakken, inloopshirts, tassen etc. met uw bedrijfsnaam er op. De sponsorinkomsten zullen zoveel mogelijk aan de betreffende doelgroep worden besteed, zodat het sponsoren van een jeugdteam ten goede komt aan de jeugdafdeling van OJC ’98.

Bordsponsoring
Op de veldaccommodatie van OJC ’98 bestaat de mogelijkheid reclameborden te plaatsen naast het speelveld. De reclameborden kunnen door OJC ’98  geleverd worden. De borden worden in kleur beletterd in uw eigen huisstijl. Het eigendom van het bord ligt bij de sponsor.

Korfsponsoring
Redelijk nieuw in korfballand is de reclame op de korf. De korven worden bedrukt met het logo van de sponsor en zullen bij iedere wedstrijd worden gebruikt.

Wedstrijdbalsponsoring
Bij thuiswedstrijden van OJC ’98 1 & 2 is er de mogelijkheid om als balsponsor een wedstrijdbal te schenken. Van uw sponsoring wordt melding gemaakt voor de wedstrijd van het eerste team van OJC ’98 en uw naam en/of logo zal staan op een prominente plaats in de wedstrijdflyer die aan het publiek wordt verstrekt bij elke thuiswedstrijd.

Evenementensponsoring
Naast het structureel sponsoren van de club, is het ook mogelijk de club te sponsoren bij een bepaald evenement. Goed voorbeeld hiervan is de jaarlijks terugkerende Giga Kangoeroedag bij OJC ’98. Als sponsor van deze dag bereikt uw naam honderden kinderen en ouders die aanwezig zijn bij dit evenement. Het sponsoren van een evenement kan op verschillende manieren, zo kunt u denken aan borden en vlaggen met uw naam erop, maar ook aan ballonnen, consumptiebonnen etc. waarop uw bedrijfsnaam staat vermeld.

Neem vrijblijvend contact op via ojc98@ojc98.nl indien u interesse heeft om OJC ’98 te sponsoren.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.