Sponsormogelijkheden

Hoofdsponsor
Als hoofdsponsor springt uw naam in het oog op de shirts van het 1e en 2e team van OJC ’98. Het 1e en 2e team komen uit in het wedstrijdkorfbal en heeft daardoor in de regio, maar ook in de rest van Nederland, een positieve uitstraling. Daar waar  mogelijk zal OJC ’98 de hoofdsponsor promoten. Op de website van de vereniging en op de wedstrijdflyers is ruimte voor de hoofdsponsor gereserveerd. Op het hoofdsponsorschap is maatwerk van toepassing, de  mogelijkheden zijn eindeloos en aan te passen aan uw wensen.

Shirt- en kledingsponsoring
OJC ’98 heeft naast het 1e en 2e team nog andere senioren- en jeugdteams. Wilt u één van deze teams sponsoren, dan kan dat. Op het wedstrijdshirt van het  betreffende team komt uw bedrijfsnaam te staan, wat leidt tot een grotere naamsbekendheid van uw bedrijf in de regio. Ook behoort het tot de mogelijkheden om het tenue naast de wedstrijdshirts uit te breiden met trainingspakken, inloopshirts, tassen etc. met uw naam er op. De sponsorinkomsten zullen zoveel mogelijk aan de betreffende doelgroep worden besteed, zodat het sponsoren van een jeugdteam ten goede komt aan de jeugdafdeling van OJC ’98.

Bordsponsoring
Op de veldaccommodatie van OJC ’98 bestaat de mogelijkheid reclameborden te plaatsen naast het speelveld. De reclameborden kunnen door OJC ’98  geleverd worden. De borden worden in kleur beletterd in uw eigen huisstijl. Het eigendom van het bord ligt bij de sponsor. Met oog op de toekomstige kunstgrasvelden is dit een bijzonder aantrekkelijke optie.

Korfsponsoring
Redelijk nieuw in korfballand is de reclame op de korf. Door goed contact met bedrijven die precies de regels kennen op gebied van deze vorm van sponsoring, kan deze mogelijkheid helder en tegen scherpe vervaardigingkosten worden aangeboden. De korven worden bedrukt met het logo van het bedrijf en zullen bij iedere wedstrijd worden gebruikt.

Wedstrijdbalsponsoring
Bij thuiswedstrijden van OJC ’98 1 & 2 is er de mogelijkheid om als balsponsor een wedstrijdbal te schenken. Van uw sponsoring wordt melding gemaakt voor de wedstrijd van het eerste team van OJC ’98 en uw naam en/of logo zal staan op een prominente plaats in de wedstrijdflyer die aan het publiek wordt verstrekt bij elke thuiswedstrijd.

Evenementensponsoring
Naast het structureel sponsoren van de club, is het ook mogelijk de club te sponsoren bij een bepaald evenement. Goed voorbeeld hiervan is het jaarlijks terugkerend schoolkorfbaltoernooi bij OJC ’98. Als sponsor van dit toernooi bereikt uw naam honderden kinderen en ouders die aanwezig zijn bij dit evenement. Het sponsoren van een evenement kan op verschillende manieren, zo kunt u denken aan borden en vlaggen met uw naam erop, maar ook aan ballonnen, consumptiebonnen etc. waarop uw bedrijfsnaam staat vermeld.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.