Update 1 juni: Geen 1,5m afstand meer tijdens het sporten & clubhuis open

Update 1 juli 2020

Na 30 juni versoepelen weer wat regels m.b.t. corona, maar andere blijven vooralsnog hetzelfde. 

Hetzelfde blijft het ontsmetten van handen bij binnenkomst en bij vertrek. En zonodig tussendoor. Looproutes in en buiten het gebouw moeten nog steeds worden gevolgd.

Nieuw is dat t/m 18 jaar onderling geen anderhalve meter regel meer van kracht, zowel op het sportveld als daar buiten. Voor sporters boven de 18 jaar vervalt op het sportveld de 1,5 meter regel. Buiten het sportveld geldt nog steeds dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Ook moet nog 1,5 meter afstand tot de trainer worden gehouden en de trainers onderling moeten ook 1,5 meter afstand in acht nemen.

Nieuw is ook dat het clubhuis weer open mag! Douches, kleedkamers en kantine zijn weer open. Wel met looproutes in 1 richting. Het aantal zitplaatsen in de kantine is bovendien beperkt i.v.m. bredere looppaden en onderling 1,5 meter. Buiten hebben we gelukkig volop ruimte. Dat komt mooi uit, want supporters langs te lijn zijn (met inachtneming van 1,5 meter afstand uiteraard) weer welkom.

 

Update 1 juni 2020

Jeugd van 13 t/m 18 jaar

Ook de jeugd van 13 t/m 18 jaar hoeft geen 1,5 meter onderlinge afstand meer tot elkaar te houden tijdens de trainingen. In de praktijk houdt dat in dat zonder beperkingen kan worden getraind en dat is een fijne ontwikkeling. Nog wel 1,5 meter tot de trainers afstand in acht nemen. Buiten het hekwerk van de kunstgrasvelden blijven de oude “Corona regels” van kracht.

Senioren

Op dinsdagen wordt de aanvangstijd vervroegd van 20.30 uur naar 20.15 uur. Op vrijdagen wordt de aanvangstijd vervroegd van 21.10 uur naar 21.00 uur.

 

Update 10 mei 2020

Jeugd

Afgelopen vrijdag zijn de trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar wederom goed verlopen en de jeugd van 13 t/m 18 jaar verliep eveneens prima. Dit is mede te danken aan de creativiteit van de trainers, maar ook aan de medewerking van alle jeugdleden en hun ouders. Bedankt daarvoor. We gaan daarom, zolang dit nodig is i.v.m. de Corona-regels, op vrijdag op deze manier verder. 

Op de dinsdagen gaan we voorlopig ook anders werken dan normaal. Dit om een aantal organisatorische redenen. 

  • Op dinsdag 12 mei trainen de C1-trainingsgroep en de A van 19.00 uur tot 20.00 uur. De andere jeugdgroepen trainen op deze dag niet. 
  • Op dinsdag 19 mei trainen de E1, E2, D en C2 van 18.45 tot 19.45 uur. De C1 en A trainen deze dag niet. 
  • Op dinsdag 26 mei traint de C1 en A weer. De andere jeugdgroepen trainen op de ze dag niet. 
  • Op dinsdag 2 juni trainen de E, D en C2 weer. De C1 en A trainen deze dag niet.
  • Enzovoort. 

M.i.v. 11 mei heeft het KNKV voor jeugd van 13 t/m 18 en senioren een paar regels veranderd. Dat geeft weer wat meer ruimte om makkelijker en leuker te kunnen trainen. De veranderingen van deze versie van het plan van aanpak staan wederom in het rood aangegeven. Zie bijlage. 

We verzoeken iedereen om op tijd voor de trainingen aanwezig te zijn. Op zijn vroegst 10 minuten voor de begintijd van de training en op zijn laatst 1 minuut voor aanvang van de training. Zeker in de Corona-tijd willen trainers graag compleet beginnen omdat het mogelijk moet zijn om bij het begin van de training afspraken zo nodig te herhalen. 

Hebt u vragen, stel ze gerust bij (J)TC lid Ad van Breugel apwvanbreugel@gmail.com of 06 51783216

 

Senioren 

Vanaf volgende week mogen ook de senioren weer gaan trainen. Zij gaan dan ook op dinsdag (m.i.v. komende dinsdag 12 mei) trainen van 20.30 uur tot 21.30 uur. 

Op vrijdagen trainen van 21.10 uur tot 22.10 uur.  

​Let op: ook voor de senioren bestaat er geen mogelijkheid om om te kleden of te douchen op de accommodatie. Ook een drankje na de training is voorlopig niet toegestaan!

 

Lees hier het plan van aanpak. In rood de veranderingen in deze versie. 

Bestuur, (J)TC, en accommodatiecommissie

 

Update 3 mei 2020

Afgelopen vrijdag is er voor het eerst sinds lang weer getraind door de jongste jeugd. Dit is inmiddels geëvalueerd. Naar aanleiding hiervan zal het Plan van Aanpak op enkele punten worden aangepast. Het aangepaste Plan van Aanpak wordt u binnen enkele dagen per e-mail toegestuurd. Hieronder alvast enkele belangrijke wijzingen voor de jonge jeugd en informatie over de heropstart van de trainingen voor de oude jeugd per 8 mei.

 

Kangoeroes, E1 en D1

De trainingen voor de Kangoeroes, pupillen E en D zijn prima verlopen. De kinderen waren enthousiast en de organisatie was goed op orde. We gaan een paar kleine aanpassingen doen en we gaan aanstaande vrijdag 8 mei weer trainen. 

Aanpassingen: 

  • Kangoeroes, pupillen E en D beginnen op dezelfde tijd. Dat is om 18.30 uur. 
  • Ouders van de Kangoeroes mogen tijdens de training om praktische redenen op de accommodatie blijven, met inachtneming van de 1,5 meter richtlijn. Jullie kunnen plaatsnemen op de bankjes onder het afdak of de betonnen zitjes.

Met de trainingen op vrijdag gaan we zeker door. Na 8 mei gaan we kijken of en met welke groepen we ook op dinsdag gaan trainen. Dat is van allerlei factoren en omstandigheden afhankelijk die we eerst in beeld willen brengen. Uiteraard blijven de kangoeroes sowieso alleen op vrijdag trainen.

 

C1, C2 en A1

Aanstaande vrijdag 8 mei starten C2, C1 en A ook weer met trainen. Zij trainen van 19.50 tot 20.50 uur. Ondanks dat we er veel vertrouwen in hebben, willen we deze eerste trainingen toch zien als proef. In het weekend na 8 mei gaan we evalueren en hoort u van ons of we op vrijdag door gaan. Daarnaast gaan we  beoordelen of we op dinsdag ook gaan trainen, met welke groepen en hoe dan de organisatie op dinsdag kan zijn. 

Oudere jeugd, ouders en trainers lees het plan van aanpak, dat als bijlage bij de nieuwsbrief van komende week zit, s.v.p goed.  

 

Veel sportplezier !

Bestuur, (J)TC en Accommodatie Commissie. 

 

Berichtgeving 28 april 2020

Het is zover. De gemeente heeft bevestigd dat we aanstaande vrijdag 1 mei weer kunnen starten met de trainingen voor de jonge jeugd. We starten met de trainingen van de Kangoeroes, de twee E teams en het D team. 

Voor aanvangstijden, zie het plan van aanpak. Hierin staat informatie die nodig is om alles naar behoren te laten verlopen. Ouders, trainers etc. neem zeker de moeite om het te lezen. 

Op basis van de ervaringen van de trainingen van 1 mei gaan we beslissen of de trainingen voor de jonge jeugd worden voortgezet. Zonodig zullen we aanpassingen doen in de organisatie. De ervaringen bij de jonge jeugd gaan we ook gebruiken als basis om te kijken of we de trainingen voor de oudere jeugd (de twee C teams en het A team) ook op kunnen starten. We moeten dan wel het plan van aanpak uitbreiden met specifieke zaken voor deze groep. Wanneer en hoe dat zal zijn, wordt medio volgende week bekend gemaakt. Op dinsdag 5 mei zijn er sowieso geen trainingen i.v.m. bevrijdingsdag.

Buiten het plan van aanpak worden nog allerlei andere zaken op de achtergrond geregeld om te kunnen voldoen aan protocollen en regels van overheid, KNKV etc. Dit alles om kinderen en trainers veilig te kunnen laten sporten.

Kinderen kunnen op deze manier weer even uit de Corona sleur zijn, ze kunnen weer lekker sporten en hun teamgenootjes eindelijk weer zien. Uiteraard is deelnemen van uw kind aan de trainingen in deze aparte tijd niet verplicht. Als uw kind niet komt dan wel graag even laten weten aan de trainer. 

Hebt u na het lezen van de informatie toch nog vragen dan kunt u deze stellen aan Ad van Breugel: apwvanbreugel@gmail.com of Lindy van Bladel: lindy_van_bladel@hotmail.com

Vriendelijke groet,

Het bestuur, (J)TC en accommodatie commissie

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.