Start zaalseizoen

Trainingen zaal

Op de pagina ojc98.nl/ledeninfo/trainingsinformatie/ vind je alle informatie over trainingstijden in de zaal, start van de zaaltrainingen en de data waarop niet getraind wordt.

Met betrekking tot de trainingstijden wil de (J)TC het volgende opmerken. De dagen en uren waarop we kunnen trainen zitten in beton gegoten. Er is nu eenmaal minder zaalruimte dan buitensportruimte. De gemeente moet rekening houden met meer verenigingen. Binnen deze beperkte mogelijkheden laten we alle teams zo goed mogelijk aan hun trekken komen. Tot slot zijn we ook nog afhankelijk van de tijden waarop onze trainers kunnen. Indien er nog vragen hierover zijn spreek Ad van Breugel aan op een training of bel/app 06 51783216.

 

Competitie zaal

De zaalcompetitie start op zaterdag 23 november.

 

Hulp gezocht bij het overbrengen van de materialen naar de zaal.

Wie kan helpen bij overbrengen van materialen van veld naar zaal? Op 23, 24, 28, 29 of 30 oktober moeten korfbal materialen worden overgebracht van onze veldaccommodatie naar sporthal ‘t Ruiven. Dit moet onder schooltijd gebeuren want dan is sporthal het Ruiven zeker open. Wie kan me daar bij helpen? Het is ongeveer 1,5 tot maximaal 2 uur werk. Bel/app Ad van Breugel (06 51783216) als je kunt helpen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.