Uitnodiging vrijwilligersavond

Aan alle vrijwilligers van OJC ’98,

 

Als bestuur zijn wij trots op de vele mensen die binnen de vereniging actief zijn. Zonder al deze mensen kan een club als OJC ‘98 niet voortbestaan.

 

Iedereen die actief is binnen onze vereniging doet dat zonder dat daar een tegenprestatie tegenover staat. Wij denken hierbij o.a. aan mensen die trainer of coach zijn, lid zijn van een commissie, bardienst draaien, voor de vereniging wedstrijden fluiten, het clubhuis onderhouden et cetera. Kortom, iedereen die zich op vrijwillige basis inzet voor onze vereniging.

 

Om alle vrijwilligers die de club een warm hart toedragen te bedanken voor hun inzet, wil het bestuur de vrijwilligers van OJC ’98 uitnodigen voor een vrijwilligersavond. Deze wordt gehouden op vrijdag 17 maart aanstaande. U bent van harte welkom vanaf 20.30 uur in het clubhuis voor een hapje en een drankje.

 

Graag weten we vooraf hoeveel vrijwilligers we de 17e mogen ontvangen. Daarom het verzoek om uiterlijk dinsdag 14 maart aanstaande aan te melden door te mailen naar: secretaris@ojc98.nl.

 

Graag tot ziens op 17 maart 2017!

 

Bestuur OJC ‘98

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.