Update scheidsrechterszaken

Het zaalseizoen zit er op. Er zijn veel leuke wedstrijden gespeeld en elke wedstrijd had een scheidsrechter! Via deze weg willen we dan ook iedereen bedanken die zich ingezet heeft voor het fluiten van wedstrijden en de zaken daaromheen! Ook de wedstrijden van senioren 2 op zondag die niet gefloten werden door een externe scheids zijn keurig opgelost, waarvoor dank. Natuurlijk begint het op het nieuwe veldseizoen weer van vooraf aan. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen!

Met de ingang van het veldseizoen gaat een nieuwe werkgroep m.b.t. scheidsrechters dingen introduceren, aanpassen of doorvoeren. Hendrik-Jan van het KNKV heeft tijdens een boeiende informatie avond veel goede en simpele voorbeelden gegeven waar de nieuwe werkgroep mee aan de slag kan. Nu zijn de eerste plannen uitgestippeld en dat gaan we de komende tijd merken.

Het begint heel simpel met respect: ga goed met de scheids om en geef hem een hand na de wedstrijd. Bedank hem of haar voor de gedane moeite en het feit dat je een wedstrijd hebt kunnen korfballen. Ook bedank je de tegenstander: sportiviteit hoort er bij!

De werkgroep bestaande uit Mathijs Oude Vrielink, Jasper van Tongeren, Ad van Breugel en Victor Emmen gaan met dit soort dingen aan de slag. Voor vragen en/of opmerkingen kun je bij ons terecht. 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.